25. februar 2012

Ik så fin i kanten, men....Le chef

 Oksefillet med mos af kartoffel ala alm. og ala sweet, rødvinssows, salat ala rosenkålsblade, granatæble og ristede mandler...
Vennestrup vanilleis, hjemmegjort hindbær is, mandel crumble, små gele firduser ala solbærsaft, friskpressetjuice og summerberries : ) og en sovs af hvid choko og vanillestang : )

Nu er gæster en gået og der er rimelig ryddetligt og når jeg har fundet ro, så skal jeg op og sove ....kys

4 kommentarer:

Camilla Wedel Sivertsen sagde ...

Det dér ser jo fuldstændig fantastisk ud! Min mund løber i vand og klokken er 10!

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Hi hi..uhmmm. Jamen det var også lækkert. Desserten blev lidt rodet, jeg er jo ganske grøn : )Men smagen var lækker lækker ; )

Anonym sagde ...

Det ser rigtig flot ud godt gået Rikke, selvom Preben er på sidelinien er det dog dig der har klaret arbejdet og anrettet.

Kram Jette

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Ja, det er rigtig, jeg har fanme haft meget at se til : )