12. juni 2010

Så er jeg her igen...


Efter en uge i Palma de Mallorca..ikke meget brunere, men hvad kan man forlange med to små prutter. Dog var det en god ferie for os og for børnene. Mallorca er fedt og det lå kanon placeret ift. det vi skulle bruge. Hotellet var dejligt, lejlighed ud til poolområdet. Ikke for stort og faktisk bare godt. Der var klart overtal af tyskere, så man skulle ikke bekymre sig for meget om chikness, for det ville bare blive misforstået eller være ligegyldigt i samværet med nationen med mærkelige briller, frisurer og tøjstil og nej jeg er ikke engang snæversynet...har de bredvinklede briller på her ; )
Noget af det vi virkelig vil huske var Palma Akvariet, som efter sigende skulle være det største i Europa og helt vildt fedt at opleve. Max nød det også meget og Mathias var helt betaget af farverne derinde. Det var noget nær perfekt.
Turen hjem var vi lidt spændte på, for vi skulle flyve kl. 21 og komme hjem kl. 23.30..så altså spændende ift. børnene og deres søvn. Det viste sig at gå glat i lufthavnen, hvor vi undgik køer mv., men dog var flyet forsinket 1½ time og det var alt andet end fedt. Max tiltrak stor opmærksomhed med sin Katvig natdragt i 70'er modebrunt og den lille Cars trolley. Mange smilede og andre smilede med lyd ; )
Vi kom først hjem kl. lidt i 3 i nat. Rejsen gik dog fint. Mathias sov en time eller lidt mere inden vi fløj og sov videre i flyvere og resten af natten, kun med små opvågninger. Max sov oppe i flyet..i ca. 2 timer. Så meget fin tur....pyyyh.
Max har ind imellem voldt os lidt kvaler (læs ret meget) på ferie...måske grunden alderen, eller de mange fristelser han mødte hele tiden sådan et sted og ikke mindst de søde sager man spiser på en ferie..eller vi gjorde og det kan Max slet ikke tåle. Nu hvor vi er hjemme igen spiser han fint igen, ingen store scener og har det meget nemmere : ) Men suk..det er filme hårdt. Preben var den der tog sig mest af Max og jeg af Mathias, men stadig var der mange konflikter og scener hver dag uanset hvad vi gjorde ogprøvede. Nu er han back to normal og det er rigtig dejligt ; ) Se resten af billeder eller et udsnit på Facebook-profilen..

4 kommentarer:

Michael sagde ...

Det lyder til at have været en ok tur Rikke, det må da siges at være helt fint med de små størrelser, når der var forsinkelser i lufthavnen.
Er Tyskerne så outrere påklædt? der var vel ingen med sømændskasket?
God aften Rikke.

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Nej, de er kikset klædt. kan ikke sådan beskrive, for der absolut ingen stil ; )Kedelige og usexede

mette b sagde ...

Sikke en dejlig ferie på trods af at Max reagerede på de anderledes omgivelser.

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Mette: ja, men faktisk kom det her lune den dag han blev 3..stort set. Det var bare lige en tand værre dernede, for at sige det mildt ; )