28. juni 2010

Det gør mig så trist....

...selv her i solskinnet. For i dag da jeg ville reservere et af de der rækkehuse for en sikkerheds skyld, var alle reserverede selvom der stod, at der var 4 tilbage. Så vi står på venteliste og også i forhold til hvis der kommer lignenede projekter, hvad der nok gør. Men skuffelsen var ikke til at tage fejl af. Jeg er helt tom indeni og helt vildt ked af at vi ikke engang fik lov til at vælge selv. Jeg er dog stadig lidt optimist. Men kender du det....jeg er bare så skide træt af, at intet er bare lidt nemt eller dumper ned i skødet på mig...bare lidt!!

Jeg vil sku bare opleve lidt held i mit liv!!!! Og ja ja jeg er jo taknemmlig for de ting jeg allerede har, men har også taget nogle kampe andre ikke har været igennem, så helt ærlig...følger der ik en smule held med det måske?

3 kommentarer:

Michael sagde ...

Rikke, det lyder måske søgt, men i Loven om tiltrækning drejer det sig netop om at ønske, og få hvad man ønsker, men det kræver at man fuldstændigt ønsker samt tror, på at ønsket nok skal gå i opfyldelse.
Det er for omfattende at komme ind på her, men jeg har et par indlæg i omkring emnet, hvor der også er et link til en anden blog, hvor Pernille Madsen arbejder professionelt med emnet.
God aften Rikke.

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Ja Michael, jeg ved det godt. Har læst en masse om emnet. Jeg har også vendt mine tanker omkring det og fundet den positive stil igen ; )

Henriette sagde ...

Åhh Rikke, det forstår jeg knagme godt. Jeg håber sådan at I får heldet med jer snart, men ok.. det ER ikke let at finde boliger for tiden.

Lad solen skinne på dig og sørg for at få masser af lys i øjenene, der bliver brug for det senere på året, og for nu kan det måske hjælpe lidt på humøret at sommeren endelig er her.


Mange knus og kram
Henriette :-))