24. april 2010

Lagersalg...lugter lidt af loppemarked..jubiii

Som i Wheat : )

Losarinas mor beskriver ensomhed i hendes nyeste inldæg. Mit "plus-system" skal netop bekæmpe ensomhed sammen med buttethed, usundhed og ladhed. I dag skal plusserne gives fordi jeg skal være social og gøre noget af det, jeg elsker aller mest..at loppe..bare på et lagersalg for Wheat sammen med to fra mødregruppen. Men det lugter da lidt af fisk : )
I går aftes hvor jeg var alene med drengene var jeg ensom og jeg kedede mig bravt.
 Men det var nu hyggeligt og sundt at kede sig. Jeg får bare tit følelsen af at være alene. Jeg må nok bare acceptere, at sådan er livet lige nu, forlige mig med tanken om at min sygdom har sine følgesvende og det ikke hjælper på sagen. Jeg er dog energisk og har viljen med mig, for jeg VIL gerne mødes med andre mennesker og få input. I aften skal Preben og jeg nu også til min kusines 30 års fødselsdags middag + housewarming. Vi bliver 4 kusiner og Preben...og det ER med påhæng...så lucky me. Man skal være glad for det man har og jeg vil holde fast i glæden og tage den positive kasket på, så tit jeg husker det . Tak Miri, det er rart med nogle remindere her i livet : )

2 kommentarer:

Michael sagde ...

Det er sundt engang imellem at sidde eftertænksom og komme med nogle gode og positive bekræftelser om sig selv.
For det er jo det livet handler om, jo mere bekræftende du kan være over for dig selv i positiv forstand, jo mere succes udstråler du og jo flere mennesker vil du tiltrække.
Positive mennesker tiltrækker andre, negative mennesker frastøder andre, så simpelt er det.
Men jeg kan høre at du allerede er rimelig bevist om det allerede Rikke, og det er et skridt på vejen.
Mvh. Michael

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Michael: Du har helt ret, jeg har i alt for mange år være ked af mig selv og det ved jeg godt ikke gør det bedre så min "billede" udadtil. Men et er jo at vide et andet er at ændre...selvom jeg føler jeg er tæt på og hver dag kommer tættere på. jeg kan dog stadig dykke ned i ensomhedshullet. Der er jo noget med at en ny vane eller måde at agere på skal prøves af en del gange før den sidder fast ; ) Det er så nok i det stadie af transformationen jeg er, jeg tror nemlig ikke jeg sådan er tordende positiv overfor mig selv af natur eller grundlæggnede, så der er lidt at kæmpe med ; )
Tak for dine ord.