23. april 2010

Selvforkælelse

I morges ringede jeg til fodterapeuterne i Lyngby og fik da lige en tid kl. 11.30 og da jeg ikke havde andre planer, så tog jeg imod det tilbud. Så jeg har nu fine fødder igen og det er dejligt. kan nærmest mærke hvordan de kan ånde frit..hi hi. Iøvrigt var det vildt sjovt, for Knirke som stod for behandlingen var jo helt pjattet med Mathias og en virkelig underholdenden sjæl. Mathias hverken spist eller sovet af bare glæde over underholdningen. Så han ligge nu i barnevognen, så jeg kan trille i Netto sammen med ham uden at skulle vække ham.
Om lidt skal jeg i Netto og køge ind til weekenden og i aften skal vi vist snolde lidt, for jeg er alene med drengene. Preben skal ud og bowle. Max skal hentes lige bagefter, da han var tidligt i bh. og har været til koncert på Gladsaxe bibliotek i dag, så vi skal vist hjem og lade hvilen falde over os.

2 kommentarer:

Madame sagde ...

Det lyder dejligt at få puslet om sine fødder hos en fodterapeut - det har jeg aldrig prøvet. Jeg håber, I havde en dejlig aften, selv om I var alene hjemme - rigtig god weekend til dig, Rikke!

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Madame: Det skulle du gøre, hun er sku frisk hende Knirke ; ) Snakker og snakker. Og så føler man sif frisk om tæerne. ja, begge drenge var rigtig søde og vi så Disney Show Max og jeg, så det var helt vildt hyggeligt. Men da de kom i seng synes jeg aftenen var lidt lang...Jeg er vist bare en selskabs papegøje ; ) God weekend, madame