16. april 2010

Anekdoter om Max

Max har jo et meget fint sprog for en på snart 3. Han siger mange sjove ting. Han kan næsten kende forskel på højre og venstre og bruger efterhånden mange nuancer af sproget. I onsdags var Preben alene hjemme med drengene og det var gået super godt. Da de så skal i bad går Max rundt uden bukser på. Han vil egren ud på opgangen og.."tjekke noget". Han er derude i et par minutter og Preben har lige sat Mathias ned i badekarstolen, da Max højt udbryder; "Far, se lige en kæmpe stor lort". Preben går der ud og ser den "stovsnegl" der ligger på vores dørmåtte og spørger Max om det er ham.."Naj, det er det ikke". Han spørger så igår om han må lave en pølse derude igen...hmmm. Preben var flad af grin over ham...Den dreng er fuld af gode grin.

Igår sidder vi i stuen og ser Ramasjang og får morgenmad. Max spørger; "Er Far kørt på arbejde"..."Ja, Max, du har jo sagt farvel til ham"..."Jamen, jeg elsker ham jo", siger Max...

Han er sku dejlig min ivrige, søde, charmerende og sprudlende lille dreng : )

3 kommentarer:

Gry sagde ...

Ej hvor er han da en skøn lille charmer hva? :-)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

ja, det er sku sjovt når der kommer ord på de små mennesker : )

Majken sagde ...

He, he...kender det alt for godt..min datter er 2 et halvt og hun siger også de sjoveste ting, kopierer voksne sætninger og bruger slang...hvor er de skønne :-)