7. marts 2010

Social forplejning....og fine billeder

Dagene har været lidt hektiske, spontane og dejligt. Fredag var en hyggelig dag og aften, der sluttede af med X-factor og et barn der nok spurgte om kakao med flødeskum eller flødeskum med kakao..hi hi...1000 gange til han kom i seng, men pga. af nærmest ingen aftensmad, måtte vi holde os til det princip, vi havde sat for aftenen. Dumme Mor og Far ; )
Igår skrev Lennart og Mia om vi ville med i skoven kl. 7.30 og vi var jo da oppe, så omkring kl. 8.30 kørte vi alle i skoven, hvor det var pisse glat. Vi gik dog en lille tur og tog herhjem med kanelstang, kakao og flødeskum..for Christ sake, så blev der da fred ; )
I går aftes skulel vi mødes med Rikke og Thomas på Sushi Saiko, som jeg vil anbefale til alle sushi elskere eller begyndere. Det er djævelsk god sushi. Så kørte vi til Østerbro på en bar og sad der og hygge os med øl, white russian, back gammon og den gode stemning til kl. 1 i nat eller sådan noget.
Nu kommer børnene snart hjem fra Farmor og Flemming og når de har sovet så kommer Jannik, Maria og Ida-Marie på besøg til hygge og senere noget hjemmelavet pizza...uhmmmm. Vi har ikke set den siden før Jul, så vi glæder os : )
Jeg har også lige meldt mig til et foredrag med Erik Sigsgaard omkring skældud og det skal jeg på onsdag, så input er der jo vildt meget af og det glæder mig..

2 kommentarer:

Jeannette Mariae sagde ...

Øj, der sker da godt nok mange dejlige ting hjemme hos Jer.

Jeg vil ønske dig og dine en rigtig dejlig dag fortsat ;-)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

JM: ja, det er herligt. Man kan godt blive træt..men på den gode måde. mættet af gode oplevelser og lige lidt klogere end for et par dage siden : )