8. marts 2010

Så er den her, Henriette!!! Sarah Jessica Parkers behind...


Jeg ser genudsendelsen af Oscar aftenen..lige nu søde Sandra Bullock, der græder. Jeg er alene med drengene i aften og det er gået rigtig godt. De sover og har gjort siden kl. 20. Jeg har nydt aftenen herhjemme. Trisset lidt fra det ene til det andet. Nu trisser jeg snart i seng og måske måske er det i aften at "Kvinden i burdet" skal tryllebinde min fantasi i lidt tid inden øjnene begynder at svie.
Jeg skal øve mig på indlæg som disse. Øjebliksbilleder kan sige lige så meget som et fuldbyrdet referat af et liv, for det er øjeblikket er tæller og den der kan fortælle hvem vi er

3 kommentarer:

Jeannette Mariae sagde ...

Dejligt øjebliksbillede. Og hvor er hun smuk med den kjole, Sarah....

Henriette sagde ...

Godmorgen Rikke og JUHUU er den ikke bare smuk, den kjole.. :)

Jeg skulle liiiige tænke en ekstra gang før jeg fattede hvad det var du skrev til mig om SJP og behind hihi.

Fedt at du fandt billedet.

Jeg ønsker dig en dejlig dag og sender knus
Henriette :)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

JM: Tak ; ) Ja, hun er en honey. Vi har lige set did you hear about the Morgans og på trods af dårlige anmeldelser, så var det nu lige mig.

Henriette: Jo Jubiii for feminine kvinder som hende, hvis jeg kunne gå i fine høje sko og bære så smukke rober...og havde en anledning, så var det jo liiiige mig. Tænk at hendes mand har haft en anden på sidelinien...are you blind, man og hun skulle være skide sød...siger rygtet ; )