5. marts 2010

Så er jeg i gang....

...og har da allerede sat indtil flere flueben ved dagens opgaver.

Da vi kom hjem fra børnehaven gik jeg i krig med vinduerne. Mathias har så lige haft en formiddag uden søvn og det er først nu han bukkede under for trangen til at lukke øjnene. Han har så siddet ved siden af og kigget og leget lidt, så det gik : ) Vi fik handlet igår, så er det jo overstået og dejligt, for sikke et slæb, når man skal gøre det alene med baby, barnevogn og 2 poser +. madplanen for resten af ugen er ligeledes lavet i går og igår var det rejesuppe, i dag er det wokmad, i morgen er det bytur med et vennepar og god sushi med efterfølgende øl og drinks og søndag komemr vores venner og deres datter og bliver måske til hjemmebagt pizza. Så det er der helt tjek på nu ; )
Jeg fik sorteret lidt i Mathias's tøj, som jo er en løbende affære, da barnet vokser og vokser. Vejer nu 7200 og er 62 lang. Han bruger efterhånden 68 i tøj oj heldigvis ligger det jo klart, men det varer ikke længe før jeg må i kælderen igen. Jeg har endda haft energi til at rydde lidt op og få idéer til en lille omrokering i Feng Shui'ens ånd i vores soveværelse. Så det må jeg vist se nærmere på, når Mathias vågner. Han er nemlig endelig faldet i søvn efter mange ganges pendulfart ind i soveværelset, hvor han ligger. Han er stadig ikke frisk, på at sove i sin barnevogn. Det ærger mig meget, men mon ikke det kommer. Måske er det frosten der driller hans børneeksem...eller varmen i hans voksipose. Nå, men nu vil jeg nyde de flueben, der er sat. Så må vi se om det store skab bliver endevendt i dag, om pilates bliver udført og om soveværelse blever mere Feng Shui-ish : )

2 kommentarer:

mette b sagde ...

Hej Rikke,
Du skal lige have en stor tak for dit indlæg i går, som fik sat både tanker og støvsuger i gang her hos mig. Jeg har en hel væg med tavlelak, som vi kan tegne og skrive på og i går fik jeg lavet en Ta-dah-liste med:

støvsuget i soveværelset
gjort badeværelse rent
ordnet opvask
ordnet vasketøj

Så i dag må jeg gerne bare hygge med krea (jeg har også ondt i halsen, så jeg skal slappe af) og i morgen og søndag skal jeg til Århus på dukkemagerkursus, så jeg samler kræfter i dag :)

TUSIND TAK FOR DIN INSPIRATION og held til med dine egne projekter :)

Klem fra
Mette

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Tak Mette, det var da et varmt pust og det hjælper da at sparke lidt til hinanden uden den mindste intention godt nok. Du skulle læse Karen Kingstons bøger om feng Shui, de er som benzin på energi motoren, aner ikke hvorfor, men jeg blev helt vild og ryddede op i flere timer efter jeg havde åbnet bogen og læst 5 siden : )

God fornøjelse...Kram