7. januar 2010

Klarhed og øv-hed

I formiddags har jeg frekventeret gynækologisk ambulatorium med den glædelige nyhed om, at jeg ser meget fin ud og med tiden vil jag og ømhed også forsvinde. Da jeg kom ud ringede jeg op til en kinesiolog, som min mor har givet mig et gavekort til. Jeg ville nemlig lige blive lidt klogere på, hvad jeg kan bruge besøget til og det viser sig, at det er ganske meget. Så jeg glæder mig til at få min krop testet og få et ordentligt billede af, hvad jeg mangler af vitaminer mm. og hvad jeg har godt af at spise. Jeg skal have hele mit eget varelager emd af vitaminer mm. der er indkøbt gennem de sidste par år. Altså det der duer, for jeg skal vist have lavet en grundig udrensning i det hele. Så jeg glæder mig. Ligeledes vil jeg gerne have besøgt min kiroprakter, så både Mathias og jeg kan få sat skroget på plads.
Eller er det nu lidt øv i dag, for vores venner der skulle komme til Ringenes Herre hygge i morgen har meldt afbud uden nogen grund. Vi havde ellers glædet os til en omgang hygge uden børnene, men det blev ikke i morgen. Så pasning er annuleret og weekenden er åben for muligheder...helt åben : )

7 kommentarer:

Christina Skarø sagde ...

Jeg har hørt meget godt om disse kinesologier (griner - hvad hedder de egentlig i flertal?) Min kusine har meget godt ud af dem..

Jeg vil gerne høre mere da!

Og også gerne komme forbi hos jer til Ringenes herre og Smeagol.. Bare ikke i morgen!!! :-) Håber I får hygget jer.. Kram fra C

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Christina:kinesologer vil jeg tro ; )
Jeg skal gerne berette og Ringenes Herre er jo altid godt...Vi må lave en film blogger klub ; )

Losarinas mor sagde ...

Godt at blive tjekket og få gode råd. Vi kan altid lære noget nyt. Dejlig gave , din mor har givet dig !

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Miri: Ja, faktisk er det noget hun har vundet, men mente jeg havde mere brug for gavekortet.

Jeannette Mariae sagde ...

Det var da en skøn gave. Glæder mig til at høre mere om dit besøg der ;-)

Madame sagde ...

Det lyder meget spændende med kinesiologen, Rikke!

Rigtig god weekend til dig :-)

Farmor sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.