8. januar 2010

Så blev det fredag...

Mathias og jeg har været i mødregruppe, hvor 2 måtte melde fra, så vi flyttede mødestedet og var så kun 3, men hyggeligt var det. Vi taler meget åbent og om alt muligt og ikke ret meget om de små rødder. Max og Preben er kørt i Netto, badet er hoppet over og de er nede for at proviantere sig til aftenens X-factor i stedet for. Jeg fandt i dag et lille hus nede ved Herlev Hospital, som har sat tankerne i gang. Men jeg tror nu vi bliver hvor vi er. Vi gider bare ikke sidde hårdere i det end nu, og det gør vi ikke nu .. overhovedet. Men det er jo også helt med vilje. Stadig sætter det da nogle drømme i gang og det skal da undersøges før drømmen om hus endnu en gang slukkes : ) Jeg tror det handler meget om, at vi har det godt her og er skrevet op og nummer et til en lejl. ved jorden med en lille have og det er sådan set fint.

2 kommentarer:

mette b sagde ...

Der er faktisk mange fordele ved en lejebolig, synes jeg. Der er hele tiden noget, der ikke er færdigt i et hus man selv (læs: banken) ejer. Det er den første ejerbolig, jeg bor i på 6. år og nogen gange længes jeg altså efter at kunne ringe til viceværten som kommer og fixer, når noget er i stykker...

Men jeg kan sørme godt forstå drømmen om ikke at have under- og overboer og at kunne gå hele vejen rundt om boligen...

Fortsat god fredag til dig.
Klem fra Mette

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

mette: Ja, jeg bliver sku helt i dårligt humør, men nu er katten ude af posen og jeg sidder og kigger ...måske mest for at indse, at vi har det bedst her.