1. december 2009

Endnu en led kommentar...

Var hvad jeg fik igår på mit inlæg om de der mænd, som jeg godt kan lide synet af. Kommentaren var om min mand. Personen finder ham frastødende og ikke kan se hvad jeg ser i ham...
Når disse kommentarer af forskellig art falder, så er det der skræmmer mig nu mest, hvis det er en jeg kender. Så den er slettet og jeg vil gøre sådan så mine kommentarer skal godkendes. Ærlighed og eksponering har sin pris, det ved jeg efterhånden. Jeg elsker dog min mand og bliver gal, når en tåbe lader sin egne frustrationer gå ud over en jeg har nær.

8 kommentarer:

Henriette sagde ...

NEJ hvad er det dog for noget at skrive??? Hvem fanden finder på sådan noget? Det kan man bare ikke være bekendt. Jeg forstår godt at du bliver påvirket.

Jeg er lidt rystet det er jeg altså.

Men jeg har erfaret at der er nogle der bare ikke kan skrive noget pænt og de burde holde sig væk fra de sider de ikke kan sige noget pænt til, eller helt holde mund om.

Jeg bliver sgu harm gør jeg.

mange mange knus
Henriette ;)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Henriette: Ja, det er jeg mildest talt jo også. Bloody Wanker kan vi jo kalde personen ; )

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Se og nu hvor jeg skal til at godkende kommentarer fik jeg da lige afvist en sød besked fra Mette B. Undskyld. Det skulle jeg så lige få øvet mig lidt på ; )

Kisser sagde ...

Godt talt og skrevet, Rikke.
Min mor lærte mig: Kan du ikke sige noget pænt om en person, så hold din mund.

Anonym sagde ...

Hej Prik
Synes det er en rigtig god idé, at du skal godkende kommentarene, for det er da yderst ubehageligt, at du ikke ved, hvad du kan vente dig af ubehagligheder, når du åbner din blog.
Knus og vi ses jo snart. Glæder mig til at se jer.
Hils i øvrigt din skønne Preben ;o)

Jeannette Mariae sagde ...

Nej, Rikke - hvad er det dog for noget. Der er da åbenbart en, der ikke tåler din lykke og glæde.

Mennesker kan desværre være meget, meget mærkelige en gang i mellem.

Kærlig hilsen fra
JM ;-)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Kisser, JM og prik: Ja, jeg er og bliver mere og mere forbløffet over folks uforskammethed og pluselig viden om alt hvad mit liv indeholder?? Ved sku godt jeg er åbenmundet, men det er bare sådan lidt klamt. Jeg bliver lidt rystet hver gang det er sket og er klart til at lukke hele lortet ned og mure mig inde...men nej, i'm still here. Jeg er jo bare sådan en "se mig" type, det er sku bare ikke noget der lader sig ændre ; )

Lavendel sagde ...

Fy og føj! Sikke en uforskammet person!! Ud med ham/hende.
Forstår godt, at du bliver rystet over det. knus