30. november 2009

En god mandag...og smag

...er hvad det er!
Morgenen gik fint med de to små prutter. Max var blevet frisk over natten, så han kom i vuggestuen i højt humør. Mathias og jeg tog til Lyngby og fik byttet og købt gaver og jeg købte 2 bluser i H&M. Nu har jeg lige haft en hyggelig stund i ro og fred og vil gå ind og putte mig ned til Mathias lidt inden han skal have lidt mad og vi skal hente Max. Senere kommer kusinerne til Julehygge og Lennart skal besøge Preben.
I øvrigt er det jo trisk at Forbrydelsen II er slut. Kanon serie. Ham Strange var jo også lidt lækker...sjovt som de farlige mænd kan virke sådan. Jeg er typen der synes, at Kasper Eistrup fra Kashmir er super sød, at James Hetfield fra Metallica er lækker på den rå og lidt sexede måde - det har jeg garanteret næsten for mig selv. Wentworth Miller fra Prison Break er bare en hottie...især øjnene. Jeg er lidt vild med den rå type. Er også vild med at Preben har fuldskæg, det er det helt rigtige og lige min smag.

3 kommentarer:

Mille F sagde ...

Jeg er også klart til bad boys og ældre mænd... Anthony Kiedis fra Red hot chili peppers og Ed Harris vil ikke nævne flere for så kan man jo blive ved i uendelighed. Men jeg er helt enig, ham Strange er meget pæn og af en eller anden årsag så syns jeg Michael Falch er vildt sexet

Jeannette Mariae sagde ...

Fnis... Åh, de mænd. Der er sgu mange lænkre eksemplarer.

Godt Max er frisk igen ;-)

Anonym sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.