29. november 2009

Juleoppyntning og en sløj Maximus

Dagen og aftenen er gået med at pynte op med nisser alle vegne, Max var ikke så meget med, for han fik feber her i eftermiddags og var ikke helt sig selv. Jeg fik lavet en jødekagedej til julehyggen i morgen. Forbrydelsen II blev nydt i fulde drag og bagefter stand up med Chris Rock - ham elsker jeg bare. Det nye jeg har ønsket mig i Julegave er god humor. Jeg vil til at samle på "humørbokse" i form af dvd'er med stand up især. Vi kan alle bruge humor i vores liv og jeg er tit så alvorlig og tænkende og det kan være en god afkobling ; )
Jeg har fået min sprøjte og nu bliver det spændende at se, om jeg kan komme natten uden kulderystelser. Mathias har sovet det meste af aftenen og det er virkelig dejligt. Der er meget mere energi på vej i mig og jeg har fået lov til at have lidt mig og os-tid. Mens vi så Chris Rock gav vi hinanden massage og det var dejligt. I morgen venter en formiddag med æringer af forskellig art i Lyngby og det vil jeg nyde. Mine kusiner kommer kl. 14 til småkagebagning mm. og Preben får besøg af Lennart. Så igen en dag med sociale input. Sådan ser det ud indtil videre hvis Max ellers er frisk i morgen igen....

3 kommentarer:

Camilla... sagde ...

Åhh ja, mere grin, latter, smil og humor...noget vi ikke kan få for meget af!!
Jeg er selv en af dem der render til comedy og stand up så snart noget godt melder sig. Det er den rene terapi at grine er jeg sikker på!
Synd for lillemanden at han er sløj! Tror rigtig mange er ramt for tiden. Her er mindsyepigen så småt på vej op ad bakken igen efter omgangssyge og storesøster er lige gået ned med flaget her til morgen ):
Håber du får en hyggelig småkagebagedag i dag og håber alle er raske!

Jeannette Mariae sagde ...

Åh, hvor dejligt. Ja, humor, grin og glæde skal der til.

Rigtig god bedring med Max ;-)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Camilla: Jeg tror at der er meget helbredelse i latter. Mit liv har været alt for alvorligt de sidste 4-5 år og jeg er sikker på at en del af kuren er en masse grin : )

JM: Ja kom nærmere endorfiner : )
Max har det fint i dag...havde ellers 38,6 igår eftermiddags. Men det er ikke usædvanligt med ham. Så han gik glad i vuggestuen i morgen; )