14. december 2009

14. Dec.


Dagen i dag har været hyggelig indtil videre. Rikke M. har været på besøg. Det var vildt hyggeligt at se hende igen, det er nemlig længe længe siden. Hun havde det sødeste lille joggingsæt med til Mathias. Hvilket minder mig om, at jeg snart må i kælderen og hive de næste str. tøj op og få ordnet og vasket. Jeg glæder mig da helt, det er jo lidt spændende. Lige nu sover Mathias og det vil jeg så benytte mig af her foran computeren. Når han vågner skal vi nok snart ned og handle og så ned i Maxs vuggestue til Luciahygge i en times tid. Preben støder til dernede. Det er børnehavebørnene der skal gå Luciaoptog og det varer jo ikke længe før det er Max, der skal være med til det. Tænk at han snart er 3 år : )

4 kommentarer:

mette b sagde ...

Det er så bevægende at se sine børn gå Lucia...

Anonym sagde ...

Kære Prik
Det var også rigtig dejligt at se dig igen og ikke mindst den lille søde Mathias. Jeg håber, vi kan finde tid til noget hygge efter jul, inden jeg skal til eksamen og starte job. Det er altid dejligt at være sammen med dig.
Hils El Prebsi mange gange.

Knus fra den anden Prik

Camilla... sagde ...

Sikke en hyggelig mandag du har haft!! Ja, tiden flyver alt for hurtigt afsted, så HUSK nu at nyde din barsel...hver og en dag!

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Prik: Ja, det må vi gøre : )

Camilla: Jeg er blevet så meget bedre til at leve i nuet efter jeg har fået børn...heldigvis. Jeg hader når vi må stresse og gør alt for at vi ikke behøver det : )