15. december 2009

Så sover lillemanden...

...og nu skal jeg nyde lidt fred og ro med lidt blog, lidt WOW og prøve på at pleje min hals. Jeg har haft ondt i halsen nogle dage efterhånden og mine drenge er også forkølet, så det er bare svært at slippe af med og især nok her i kulden.
Nu har min leder ringet og vi er ved at have styr på barslen. Det er jo noget indviklet. Men d. 9. August 2010 starter jeg op igen og så tager Preben over de sidste 13 uger, hvor 1-2 af dem formentlig kommer til at være ferie sammen med mig. Men det skal vi lige have på plads. Jeg nåede desværre ikke at få fat i min sagsbehandler, så det må blive i morgen i stedet for. Det er bare rart at få lidt styr på det, man nu kan få styr på.

Når Mathias har fået mad næste gang vil jeg trille i Netto og få lidt luft og når vi kommer hjem måske få lavet lidt pilates, hvis han sover. Hvis han ikke sover, så tror jeg han skal have lidt babymassage. Har jo læst i 60 vidunderlige uger og det er en tid med meget forandring. han er i den 8. uge, da man regner fra den dag man havde termin og det er en tordenuge og uger han går i møde, da han skal lære meget nyt og vil komme ud for store forandringer og derfor har han brug for tryghed, netop for at kunne lære. Mathias blive hurtig overstimuleret og træt, som jeg tror de fleste små børn gør. Så hver aften har vi som regel en ordentlig tur med ham, hvor han græder og græder, for der er det måske bare for meget. Der er vi jo alle hjemme og vi er pludselig 3 om at stimulere ham. Så her om dagen tager vi det med ro, når vi ellers ikke skal noget uden for hjemmet og det skal vi ikke i dag : )

Max er begyndt at sige "Når jeg bliver lillebror, så laver jeg også gule pølser", eller "Når jeg bliver mor, så får jeg også øreringe", eller "Når lillebror bliver Max, så sover han længe" mv.

Han siger også tit efter jeg måske har sagt til ham, at der er noget han ikke må... "Åkei, det kan jeg godt forstå, mor" eller "Ej mor, det var bar for sjov".
Max, hvad tror du, at du ønsker dig til din fødselsdag (flot Rikke, det er jo et utopisk spørgsmål) "Det ved jeg ik', Mor"

Han er også begyndt at kalde mig Mormand. Jeg kan godt fortælle, at vi har mange gode grinere over ham ind imellem. Der kommer mange guldkorn. Han har i lang tid haft en rigtig god alder og vi nyder ham rigtig meget.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Dejligt at det med barsel er på plads, det kan give lidt ro i dig/Jer. Ja Max er sjov og kærlig, omfavnende og god af sig. Som Flemming siger: Det er en værre Max, vi glæder os til vi ses i morgen, nu vil jeg gå til 2 julefrokoster i dag. Kram Farmor

mette b sagde ...

Hvor er han dog skøn, Max. Dejligt, at du deler de sjove kommentarer, der jo er logik for sønnike :o)