26. november 2009

Træt Torsdag

Hører Selvmord med "Råbe under vand" på P3 - som jeg hører hver dag for tiden. Er vild med LOC og var meget insisterende omkring navnet Liam efter Mr. Liam O'Conner som navn til Mathias. Meeen Preben var ikke helt med på idéen.

Ud over det har natten nu været okay, men jeg vågnede med underlig mave i morges, som mine drenge også har døjet med. Så jeg er lidt mat i dag og mens Mor stadig går amok med rengøring af mit hjem, så sov jeg i arm med Mathias. Nu er hun gået en tur med ham og jeg har en times ro herhjemme. Det er en ren luksusuge må man sige. Der er også lavet 2 dekorationer, så der er virkelig klart til at få gang i Julestemningen på søndag. Det bliver nu da hyggeligt.

6 kommentarer:

Lavendel sagde ...

Dejligt med den Supermor, du har. Er sikker på det bliver jeres bedste jul - knus Lone

Unknown sagde ...

Åhh hvor er du dygtig.. jeg tænker lidt at lade Marie pjække fra gymnastik idag, så hun kan være med til at lave juledeko herhjemme.. hun skal til sin far i morgen.. og så er det jo ligesom ved at være for sent ikke?

Unknown sagde ...

Lone: Ja, jeg glæder mig helt sikkert ; )

Christina: Min mor er ihvertfald, for hun er energibomben herhjemme i disse dage, men dejligt er det da : )

Jeannette Mariae sagde ...

Hvor er det dejligt med sådan en mor. Husk at fortælle hende det.

Knus fra engen ;-)

mette b sagde ...

Hvor er det dejligt, at du kan få ro til dig og sønnike, især når du er træt.

KH Mette

Unknown sagde ...

JM: Ja, det husker jeg og har også købt små gaver og givet hende en tivolitur ; )

Mette: ja, det er da dejligt. Men jeg glæder mig nu også til at kunne være helt mig selv. Jeg har nydt det...helt sikkert : )