26. november 2009

Er lidt tom i dag...

...for ord især og det ligner jo ikke mig. Jeg er drænet for energi og overskud. Preben er i biffen i aften, så vi har hygget os alene, Mor, Mathias, Max og jeg. Jeg savner Preben lidt. Godt nok er det kun den anden aften han ikke er hjemme, men jeg ved at han også skal afsted i morgen...til julefrokost. Selvom Mor er her, så savner jeg bare at være sammen med ham. Jeg er irritabel og træt....Jeg glæder mig til søndag hvor min julefrokost også er overstået og vi kan få pyntet op til Jul og være sammen alle 4 : )

5 kommentarer:

Lavendel sagde ...

Rikke.
Ikke stresse.
Hyg dig med din mor og fokuser på den tid.
Preben går ikke, han er der resten af ---tiden.
Nyd nuet og lad være med at blive suget ned i dit savn.
Knuuus

Fru E sagde ...

Jeg synes det er godt at savne på kort-tid-væk-fra-hinanden. Min gemal har været i Schweiz siden tirsdag og jeg glæder mig til, at han træder ind ad døren inden for den næste time :-)

Kram.

mette b sagde ...

Åh, ja, når man har børn og arbejde og venner og julefrokoster og alt muligt andet, kommer man nemt til at savne nærværet mellem hinanden.

Knus

Jeannette Mariae sagde ...

Jeg kender godt følelsen, kan du tro. Nyd dine drenge og din dejlige mors hjælp og snart er det søndag.

Kærlig hilsen fra JM ;-)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Lone: Tror mere at det også er min krop og hormoner der raser. jeg er træt i kroppen og den opfører sig underligt og jeg mangler bare roen med Preben, som aldrig vil være det sammen med min mor. Men vi hygger os da og jeg nyder det.

Fru E: jeg har også nogle gange prøvet, hvor jeg er alene i Jylland med Max og der får vi savnet en masse.

Mette B: jeg savner også mine aftner i ro uden børn hele tiden, kan mærke min krop mangler den del af vores liv rigtig meget, for det har vi jo haft med Max i lang tid.

JM: Ja, puha. Kan godt mærke det bider i mig og i min krop i disse dage, jeg kan ikke helt holde til så meget mere og det er bare så trist når man kun er 33.