19. november 2009

Planer for Nytåret


Egentlig havde jeg måske inderst inde regnet med en Nytårsaften med nogle af vores venner, der fik barn i Juni. Jeg har også inviteret dem, men de vil gerne være hjemme med deres lille og vi har også talt en del om at holde det bare os 4. Jeg tror bare, at det er så "no friends" agtigt, for jeg har ALTID været til fest eller hygge med venner. Så jeg skal lige vænne mig til, at jeg er blevet voksen. Så vi har aftalt Preben og jeg, at vi skal have lækker cider, chips og se fyrværkeri, når ungerne sover, hvis de kan. Preben er gået med til skinke, grønlangkål og brune kartofler ala min mama. Så er det nemlig Nytår familiestyle : )

4 kommentarer:

Henriette sagde ...

Jeg har haft en del år med stille nytårsaftener, og det er ikke så slemt, MEN underligt når klokken slår 18. Der ved man at "alle" andre er på vej i festklunset til fest. Jeg er dog så "gammel" i dag, at jeg nyder at jeg ikke skal stadses op, men kan slappe af i min bløde tøj. Jeg hader nemlig nytårsaften.. Det har jeg så praktiseret stort set siden jeg blev syg i ´99, men det er slut med det nu.

Efter jeg mødte John er der nemlig kommet andre boller på suppen, og vi skal som sidste år afsted til nogle af hans venner. Ik lige noget jeg er så begejstret for, men de er søde nok, så jeg må bare tage mig sammen.

Rasmus har fødselsdag d. 30 og det er nok også derfor at jeg bare ikke gider noget i nytåret. Efter jul og fødselsdag er jeg mildest talt brugt op d. 31 :)

Jer fire sammen og senere jer to alene, kan faktisk gå hen og blive en skøn og romantisk oplevelse.

Mange knus
Henriette :))

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Henriette: Ja, du har helt ret i at børn ændre på en Nytår også og det er faktisk okay. Jeg tror bare jeg er typen der lige skal indstille mig på og finde ud af hvordan man så gør det. Der er noget man skal undvære, men der kommer noget andet i stedet og så er det egentlig fint. Det skal i de næste mange år være børnenes aften, som det var da jeg selv var barn.Der hvor jeg kommer fra var der kæmpe fest efter midnat for 200-250 mennesker fra Billum i forsamlingshuset og man kendte alle og det var fanme sjovt. Men Nytårsaften skuffer mig nu også tit, fordi det skal skrues sådan op. Vi skal nydes hinanden alle 4 og udsigten fra 2. sal er for sindsyg herude, så på den måde kunne vi ik bo bedre. Kender godt det der emd, når man egentlig helst ville noget andet, men på den anden side så savner jeg sku også en god fest. jeg er den ukronede festabe...elsker glimmer, flot tøj, øl og god musik, så jeg kan danse hele natten. Nu må vi se om julefrokosten på arbejde kan være med der, så skal det nok blive super sjovt ; )
Tak for din kommentar.
Knus fra mig

Jeannette Mariae sagde ...

Jeg har holdt mange stille nytårsaftener alene og det har været en dejlig oplevelse.

De år jeg har kendt Lars, har vi også været hjemme alene og i år har Peter og Mette inviteret sig selv, mens Henrik skal til stort kalas.

Jeg er sikker på, at I vil nyde aftenen. Der er skønt tv og det at hygge på denne særlige aften med sine nærmeste elskede er bare så dejligt.

God fredag ;-)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

JM: Ja, jeg glæder mig nu også mere og mere. Og fordelen er jo at man undgår tømmermænd og at man rent faktisk kan huske hele aftenen og natten til en forandring.
Første år med Max var vi her med vores omtalte venner inden de fik deres pige. Det var hyggeligt og stille og roligt. Aftenen fløj afsted og vi nåede slet ikke alt det vi ville. Sidste år var vi hos vores underboer, der er lidt anderledes mht. syn på børn og den aften. Børnene legede fint og vi spillede. Værtinden lavede Filur og de smagte skøøønt og jeg har jo ikke drukket noget særligt i længe og da slet ikke drinks, det har jeg nu aldrig gjort. Efter 3 stk. måtte jeg ud på toilettet og jeg har været pinlig over det siden, så var den aften jo ødelagt og det var slet ikke meningen og slet ikke hvad jeg havde forestillet mig. Så jeg puttede Max kl. 23 og vågnede en halv time efter og klaprede tænder af kulde...og så var det Nytår. Jeg endte aftenen i deres sofa med "comming to america" på skærmen og nød en cola. Sådan gider jeg ikke have det og da slet ikke med børn. Det er okay at få et par øl og lidt champagne...meeen det er så også det ; )