20. november 2009

Status

Mathias er nu 3½ uge, han sover rigtig meget og er et meget nemt lille barn. Max er super glad for ham og den tyndhudethed vi oplevede i starten er der ikke mere. Han hjælper, kysser, krammer og acceptere på vidunderlig vis.

Jeg er ved at komme mig over influ. symp. , havde lidt ondt i halsen igår - men ellers har jeg det meget bedre. Jeg kan mærke hormonerne stadig, sveder meget om natten. Jeg mærker ikke meget til bristningen mere, det må være som det skal jo og det er vist bare godt, for man høre om mange, hvor man får mén for altid. Jeg mærker ingenting til en eventuelt psykose. Jeg er meget mere rolig og fattet. Men jeg kan godt mærke en ellers anden form for stress, hvis Max især stritter imod og gør hvad der passer ham. Så går jeg hurtigt i afmagtens tegn og får lidt svært ved at tænke klart over hvad der ville give det bedste udfald og bliver irriteret i stedet for. Det bliver dog nemmere og nemmere jo mere man gør sig bevidst om det. Stressen efter fødslen gør at min hukommelse er virkelig dårlig og jeg ikke helt kan overskue så meget. Så jeg tager den med ro i dag.

I morgen kommer der nemlig gæster, for Preben fylder 33 og vi får hans familie på besøg. Jeg glæder mig til, vi skal give ham gaver.
Jeg skal så køre ind og hente min mor ved toget kl. 17 og så bliver hun en uge og skal lære Mathias at kende, men hun skal også aflaste mig og hjælpe med at få gjort rent og klar til oppyntning mv. Hun har gran med, for hun er ret så skrap til juledekorationer. Jeg glæder mig til hun kommer. Max spørger hver dag efter hende, så vi har en nedtælling i gang og han skal så også have et par fridage og ellers korte dage i næste uge. Det er dejligt. Vi skal i Tivoli og een af dagene skal vi også have købt julegaver, for dem skal hun have med hjem.

8 kommentarer:

Jeannette Mariae sagde ...

Rigtig god fredag, kære du ;-)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Og rigtig god fredag til dig...Knus

Losarinas mor sagde ...

God Fredag :-) Håber du bare sidder og kigger din baby dybt i øjnene indtil Max kommmer hjem :-)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Miri: ja de få øjeblikke han er vågen og ikke spiser, så gør jeg : )
God fredag til dig også ; )

Christina Skarø sagde ...

jeg håber virkelig at i går fri for influenza.. I maries klasse er der 14 syge.. 7-9-13 vi har ikke grebet det herhjemme endnu.. og forhåbentlig går vi fri.. God weekend til jer fra mig. Kram C

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Christina: Hold da op. Ja det skulle vi gerne udenom med små børn. Der er nu intet der tyder på det med mindre vi er sluppet meget billigt ; )
God weekend..Knus

Julia sagde ...

Det lyder skønt! Nyd det hele - og jeg tror virkeligt det må være hårdt at være i sine hormoners greb samtidig med at man skal være en god mor for nummer 1. Tillykke med den lille ny. KH

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Julia: Tak og velkommen til : )Du har ret, det er ikke helt alting man selv styrer. Men så længe man er sig selv bevidst og erkender sine egne svagheder, så er man da vist godt på vej. Det er bare ikke altid nemt ; ) KH