5. november 2009

Jubiiii - taknemmelighed


Jeg er taknemmelig fordi....


...morgenen startede med et kys og flere kom til. Max er gavmild med dem til os alle 3 om morgenen og ja...altid faktisk.

...den lille fyr på billedet lige har skidt og det tror jeg var en lettelse,
for han var helt rolig og salig bagefter.

...Max var glad, da jeg afleverede ham i morges og fordi jeg tror, han nyder at komme ned og lege med sin gode ven Mikkel og de andre på stuen.

...Preben og jeg havde et lille skænderi og det er ellers lang tid siden. Jeg tudede med det samme - før vi overhovedet kom i gang. Men jeg er nu glad for, at vi kan finde hinanden bagefter og få snakket ordentlig om det, vi var uenige om.

...jeg er blevet en ørn til drømmekagen og den står nu i ovnen og bager.

...Mie og familien kommer og vi kan sludre om det at blive 4, for de har det friskt i hukommelsen. Tingene sker fordi det er mening med det og jeg tror der er en mening med, at vi skal hygge os alle 8 i dag. Det er rart at være sammen med nogen, der kender til ens følelser og dilemmaer en gang imellem og sådan tror jeg det er i dag : )

...vi valgte at give Mathias flaske og fordi vi undgår så meget stress og mange andre ting på den måde. Det var ikke et nemt valg for mig og jeg har lyttet til mange fagpersoner i den sag. Men alle pegede i den samme retning og derfor er jeg også tryg ved vores valg.

...at jeg får lov til at prøve at være mor igen og prøve at være mor uden at blive syg, for det tror jeg absolut ikke, jeg bliver denne gang. Det er en stor gave for mig, at opleve et lille barn og lære det rigtigt at kende uden at være lukket inde i en boble det halve af tiden.

...at Max har været så god hele vejen igennem. mange ting gør han jo fordi han ved, at det gør os glade. Men taget i betragning af hvad han skal vænne sig til nu, så klarer han det hele rigtig flot. Det er en stor lettelse for os begge.

5 kommentarer:

Losarinas mor sagde ...

Det er så fint at liste sine "taknemmeligheder" op - man ser dem tydligere .
Uhmmm drømmekage :-)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Miri: Ja det er god terapi og det forandrer ens verden en lille smule og meget hvis man bruger det meget, det er der ingen tvivl om : )

Fru E sagde ...

Alle ting tæller, store som små. Og det er sundt at være taknemmelig fremfor blot at forvente. Der er masser af varme og kærlighed i dine ord. Dejligt at høre om dig og dine 3 "drenge".

Lækket billede. Kan næsten dufte ny baby gennem skærmen :o)

Jeannette Mariae sagde ...

Taknemmelighed - en af livets største glæder.

Der er virkelig meget at være taknemmelig for ;-)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Fru E:
Ja det er godt med lidt opmærksomhed i den retning ind imellem også på bitte små ting.
mathias har det blødeste hår og når han skal bøvse prøver han altid på at sutte på ens næse eller hvad der er i nærheden, han er så lille og krum...det er så hyggeligt : )
JM:
Ja, det er der godt nok. Det er vist meget godt, når man er lidt vaks på andet end det der er skidt, så det valgte jeg at være i dag. Vakse-Rexen ; )

Kram fra Søborg