6. november 2009

Langfredag

Dagen er gået med samtale på Herlev Hospital - noget jeg ikke fik sidst jeg fødte. Men det var dejlig lige at få vendt tingene og blive undersøgt, få vejet Mathias og få vished om, at alt her helt normalt.
Derefter tog vi et smut til Herlev og byttede bamsedragten til en str. 56, byttede et sæt vi havde fået dobbelt af og købte et par vamsede strømper mere og en hvid bluse. Vi spiste frokost og var i Føtex.
Nattens træthed havde sat sig i vores kroppe, for Preben havde glemt, at han åbenbart har meldt sig til en stor pokerturnering i morgen og jeg blev bare så vred over det. Men efter lidt tid - stadig med vrede i kroppen - skrev jeg til hans mor om de vil komme over og hygge med os kl. 15, hvor Preben tager afsted og så tilbød de at tage Max med hjem og overnatte, hvilket han jo bare vil elske. Jeg tror egentlig bare jeg følte mig lidt svigtet, jeg ved ikke helt hvorfor. Det er nok manglen på overskud lige i dag, hvor jeg så bliver det mere vrissen. Nogle gange er vi kvinder nogle sure nogen og jeg kan være rigtig strid og egoistisk, men i dag følte jeg mig bare øv over det. Jeg er ret så dårlig til de der ting der kommer lidt bag på mig, så bliver jeg knotten og mobset. Tingene skal lige vendes nogle gange indeni og så ender det med, at jeg synes det er okay eller accepterer og endda hjælper lidt til, for at det praktiske skal løse sig. Sådan har jeg vist altid været. Ikke god til overraskelser...især ikke de dårlige der lige ændrer i planen.

På hospitalet fik vi at vide at hud mod hud med Mathias var ret godt og det praktiserede han og jeg, da vi kom hjem fra Herlev. Så jeg fik lige en skraber med en varm baby på maven - dejligt. Preben tog over, da han havde hentet Max kl. 13.30. Max og jeg gik i bad, mens Preben tog over med Mathias. De fik sig også en lille lur sammen.

Så kørte vi til Herringløse og besøgte Lennart, Mia og William på snart 1½ år og lidt senere kom Brikk, Michael og lille luna, der er 2½ uge ældre end Mathias. Mathias sov stort set hele tiden lidt væk fra os andre og fik ro og fred. Han fik lige mad og ellers sov han i den tid vi var der. Vi hyggede os dernede. Det var dejlig. max tullede rundt med William og legede med Farmand. Men ellers hyggede han sig og fik snakket lidt med os alle. Han sover nu og Mathias får mad. Her er stille.

4 kommentarer:

Fru E sagde ...

Puh jeg synes det virker som om I har et travlt program med mange besøg hjemme og ude :o)

Men der er ikke det en træthed kan gøre ved en. Overskud, overblik og tålmodighed kan forsvinde som dug for solen.

Rigtig god weekend herfra :-)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Fru E: Ja vi har haft en hektisk uge. Det er sjovt man ikke lærer det snart. Men man er jo så glad og ovenpå efter fødslen synes jeg og vil så gerne lidt ud. Men det er dejligt at vi skal være herhjemme i dag og i morgen. Godt nok kommer Farmor og Flemming og hjælper. Men det er nu noget andet at være herhjemme.

Henriette sagde ...

Kære Rikke. Jeg takler jo heller ikke uventede ting særligt godt, så jeg forstår din reaktion. Jeg har ikke meget overskud til at kommentere for tiden, men jeg læser med ;)

mange knus
henriette

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Henriette:
Det er helt i orden, jeg kan godt forstå hvis du er lidt udmattet ind imellem ; )hvis du trænger til en lille babys blide selskab...ja og mit, så giver jeg gerne en kop the. Kram fra Rikke-mor