5. november 2009

Torsdagen....

...startede kl. 6.30 med en Max, der kyssede mig lige på munden. Så var han frisk. Vi trak den lidt og gik så ind og så lidt morgenfjernsyn (Lillenørd om ørentviste). Max var meget betaget og jeg strikkede imens. Der sad vi et godt stykke tid indtil der var liv i de 2 i soveværelset. Jeg fik ringet til lægen ang. min influenza agtige tilstand og vi kom frem til, at når jeg nu også har sclerose er det måske bare min krops reaktion på fødslen og så længe jeg ikke har feber er det okay. Jeg har taget panodil nu og så ved jeg det forsvinder helt. Jeg ved jo, at jeg slapper af og holder en del pauser, nu her hvor vi begge er hjemme. Så det må være kuren.

Jeg cyklede Max i vuggestuen og jo...man kan cykle så kort efter en omgang korssting ; )
Imens tog Preben ud på sit arbejde og viste junior frem. Han kom hjem med en køredragt i form som en bjørn...sååå sød og et joggingsæt, som vi har et sæt af. Men vi tager i H&M i morgen og fidner noget andet, bruger gavekort og bytter bamsen til et str. mindre, så han kan bruge den nu.
Lige nu ånder der fred og ro. Preben og jeg har lige set et afsnit South Park og sidder nu og slapper af mens Mathias sover lidt ved siden af sin far. Han sover bedst ved siden af nogen. Han kan godt sove alene i sin seng eller i vores seng, men han når han er lidt utilpas, så skal han helst ligge tæt på os. Hans mave driller lidt pga. at han får modermælkserstatning, så den er lidt træg. Jeg håber snart den går i orden, for så vil han sikker falde lidt til ro, man kan se det driller lidt.

Her i eftermiddag ved 16-tiden kommer min veninde Mie og hendes famile (Flora på 3 og Holger på 7 mdr. og Tommy) på besøg til stuvet hvidkål og frikadeller. Vi blev enige om, at når de kom så sent, så kunne de lige så godt spise med, for det er tit så stressende for alle parter, når det er lige op til spisetid og vi havde mad nok. Så kan Max og Flora også lege lidt sammen, det vil Max da nyde ; )
Nu vil jeg gå ind og sortere str. 56 og se hvad der skal købes i H&M i morgen : )

2 kommentarer:

Søhesten sagde ...

Uh, en dejlig måde at vågne på med et lille kys.
Øv, med influenza-agtig tilstand. Jeg har også lige haft en træls forkølelse, som jeg desværre overførte til min lille datter. Øv, det er træls med sådan en lille een, der er forkølet, som hoster, hakker og lyder som om, hun bliver kvalt. Heldigvis er det ikke så slemt, som det lyder...
Jeg har også sclerose, men har ikke lige overvejet, om det har nogen betydning ifht forkølelsen. Håber ikke, du har for mange attacks, og at sclerose-fætteren opfører sig ordentlig :-)
God bedring!

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Søhest: Ja, vi er sku mange unge kvinder med det skidt. Min udgave er mild og viser sig ca. hvert andet år i en eller anden form og aldrig ret meget længere end i alt en måneds tid, hvor det kun er en uge hvor det er slemt. Så jeg klager ikke. Men jo sclerosen kan godt røre på sig efter en fødsel og en af grundene til jeg ikke ammer er for at komme i gang med behandlingen igen. Sidst med Max fik jeg et attak i venstre side af kroppen og var haltefanden i en uge ca. Men havde så også haft en psykose, så kroppen var ret så stresset. Hvad med dig?