1. november 2009

En dejlig weekend er slut...

... og livet i en familie på 4 er faktisk dejligt med hvad det indebærer. I dag har Jannik og Maria jo været her sammen med Ida-Marie og det var hyggeligt. Vi fik en Uro i træ, en lille bog i træ og et par små bukser og Max fik en sjov gave, hvor man skal samle en lille bil på tid. Jeg havde bagt drømmekage. Preben fik også bagt boller som vi skal hygge os med senere. I formiddags gik vi en tur ned i Netto og det var nu også dejligt bare at komme ud.

Max er lidt tyndhudet ind imellem, men stadig meget sød overfor Mathias. Det er mere os han lader det gå ud over. Nogle gange siger han nej til alt, eller græder hjerteskærende over småting. Men generelt tager han det fint og vi tager alt det hensyn vi kan. Men det gør da ondt at skulle blive gal, når han går helt i selvsving og intet vil eller når han bare græder og græder. Lige nu er Prebn og han i bad og jeg kan høre ham siger...naaaj, jeg hedder ikke Max.... typisk sådan noget han siger når han bare siger nej til ALT ; ) Men vi har nu alligevel haft en rigtig god første weekend sammen og jeg er stolt af vores storebror. Det må være hårdt for ham og det er det vi mærker.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

det er dejligt I har haft en god weekend, ja Max skal nok lige vænne sig til der er en mere i huset, det er flot at I er så opmærksomme på den situation, det løser sig hen ad vejen, vi glæder os til at se Jer alle i morgen, kom bare fra om eftermiddagen, når det passer ind, vi tager ikke til byen. Kram Farmor

Henriette sagde ...

Kære Rikke.

Når jeg sådan sidde og læser om de sidste par dage, så er det helt fantastisk at fornemme den indre ro der virker til at strømme fra dig. Jeg syntes du takler det så fint og virker til at have smadder fin fornemmelse for Max og hans nye liv. Det skal du have stor ros for. Du har overskud og varme inden i, og det mærkes altså her. Ved godt at du nok også er lidt træt, men alt i alt ser det ud til at du klarer det hele til UG ;))


Jeg sender masser af mandagsknus
og kh Henriette :))

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Farmor: Vi glæder os også til at se jer om lidt over en time : )

Henriette: Tak, det er sødt skrevet. Jeg fornemmer også overskud denne gang i en helt anden grad. Lige i dag er jeg dog ret så træt, men vejret er jo heller ikke vildt inspirerende i dag. Selvom jeg har været oppe et par gange i nat er jeg ikke helt mast, men burde da have sovet lidt nu her. Det er jeg rigtig dårlig til, for jeg skal liiiige og vil så nødig gå glib af noget...det har Max arvet ; )Som Farmor og Flemming siger...Max...han har travlt!