12. oktober 2009

Ændring i planer

Nogle af vores venner fik en datter i går aftes kl. 19 og Lennart tager derfor sin kæreste og søn med herhjem til mad. Bagefter tager vi lige en tur ind og besøger den lille familie på hospitalet alle 6. Nu skal jeg bare lige finde en lille gave, når Preben kommer hjem med bilen. I netto har de vist Barbapapa tema, så måske kunne man være heldig : )
UPDATE: Jeg fandt et fleece med Barbapapa og så havde vi en elefant der sover liggende, så det fik de. Den lille Luna var sød! (51 lang og 3700 vejede hun, men lille bitte) Vi er næsten lige kommet hjem, har været i bad og Max er nu puttet. Jeg er virkelig smadret i dag, sådan i lidt tungt humør, kan mærke at mit blodtryk nemt falder, sådan virker det ihvertfald.

5 kommentarer:

Lavendel sagde ...

En lille legekammerat...

Jeannette Mariae sagde ...

Åh, en til lille ny verdensborger.
Herligt ;-)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Lone & JM: Ja eller kæreste. Hun skal hedde Luna og var bare så lille og fin. Forældrene kommer meget i Spanien i Farmoren og Farfarens sommerhus, derfor det spansk inspireret navn for Måne : )

Anonym sagde ...

Skatter, hvad siger du til at vi ser en film i biffen med max på lørdag? http://www.kino.dk/Film/0-Forestillinger/Byggemand-Bob.aspx det er en byggemand bob film der varer en time.

Preben

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Hej Skat: Hva søren...Det er en aftale, jeg glæder mig allerede : )
Kys