19. oktober 2009

Falsk alarm

Jeg gik i seng kl. 21.30 og var rigtig dårlig med smerter i lænden, plukveer hele tiden, ondt i hoved og hals og jeg var mega træt. Jeg gik helt i koma og tudede som et lille barn, fordi jeg var bange og forvirret tror jeg. Jeg fik da sovet okay i nat, men vågnede over smerterne ind imellem. Preben blev sendt på arbejde i bil og med sin mobil i lommen og med beskeden om, at han ikke skal tage til Herringløse til Lennart i aften, men han må komme her. Morgenen gik fint, Max var en engel og er nu i vuggestuen. Jeg slapper af og samler kræfterne, så jeg kan være bare lidt i overskud til den forestående kræftudladning.

8 kommentarer:

Henriette sagde ...

Uhh selvom du er lidt bange og det gør ondt... Ja så sidder jeg altså her og er sk.. hamrende spændt. Får helt sug i maven over det forestående begivenhed. Jeg ved at du nok skal klare det så fint.

Skal jeg trække vejret sammen med dig? Vi gør det her via space.

Ind gennem næsen og udddd gennem munden. Ganske langsomt. Kom så..

;)

Tænker på dig smukke pige

Christina Skarø sagde ...

Det lyder virkelig som om, at det er oppe over.. uha hvor er det spændende.. sådan en smuk oplevelse du/I snart skal igennem... Smiler... lad op, saml energi og nyd det, min ven.. Vh Christina

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Henriette: In with the good air...out with the bad ;)Kunne jeg så bare ikke få det overstået for dælen da... Jeg er da også spændt, men det er bare pakket ind i bekymringer lige disse dage og nok været i et stykke tid. Men det er vist bare ganske naturligt og når han først er der, så skal alting nok flaske sig. Tak for søde tanker. Knus
Christina: Det gode ved min krop er, at den er vildt god til det med plukveer og god til at forberede sig selv åbenbart, en rigtig fødemaskine..hihi. det var meget smukt sidst, men der var jeg desværre nok allerede lidt farvet af en depression, der havde drillet min graviditet og en psykose, der var nært forestående, så denne gang føler jeg nu alligevel, at jeg er mere til stede trods alt og det glæder jeg mig til ved denne gang må jeg sige. Måske kan man nyde det hele lidt mere denne gang ; )Knus

Lavendel sagde ...

Tænker på dig og sender gode tanker, du kan det der, Rikke. Der er ikke to fødsler der er ens, så spændende er det. Håber at høre jungletrommerne når det går for sig - eller rettere efter.Tænk - et helt kor af kvinder sidder her og er spændte - en cyberfødsel - næsten!

Fru E sagde ...

Selv om man har prøvet det før kan man jo sagtens være bange og spændt. Håber for dig, at der snart sker noget og du kan sidde med dit nye barn i armene.

Manger tanker herfra.

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Lavendel: Det eneste min jordmoder jo siger, at hvis alt går som det skal så går det snappy for mig. Det er også hvad jeg selv tror på og det er for så vidt godt ; )Min stedfortræder på arb. mente jeg måtte filme det og ligge det på facebook mv. Han mener jeg er meget informativ nemlig ; )

Fru E: ja, det bliver sku ikke bedre af at man ved hvad man går ind til...ikke rigtigt ; )

Losarinas mor sagde ...

Kære Rikke; Nu må du altså slappe af og samle kræfter. Ikke noget med at fare rundt og få en masse sjove oplevelser. Du skal trække dig ind i dig selv og blive parat. Håber du forstår hvad jeg mener :-)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Miri: Det siger du ikke : ) I dag har jeg heldigvis trukket mig godt og grundig ind i mig selv, skal også love for, at jeg fik nedturen i går aftes. Men jeg er jo ikke lige så god til at lytte til mig selv og min krops behov. Nu skal jeg nok!