16. september 2009

Så er det mig-tid igen...


...efter at have besøg af Elliott, spise risengrød, tage et mig-bad og have puttet Max, der nok snart sover, så er det igen tid til "kumaj".

Preben foreslog faktisk at lave en liste over de ting vi mangler eller skal have nyt af til lillebror. Det blev til følgende;


Skråstol - har allerede fundet en flot brugt på trendsales til 150 ca. med Peter Plys og venner.


Autostol - har igen fundet et par stykker på trendsales, hvor jeg venter på svar. Alle tre ret flotte, godkendte og til mellem 300-500 kr.


Uro til seng - som jeg har vist jer tidligere, der ligner en million og fåes til under halv pris på Ebay.


Endnu 10 øko stofbleer fra babysam....10 er vist langt fra nok : )


Sutter i str. baby - føtex


Bleer i str. baby - føtex


Modermælkserstatning, så vi har det stående - føtex


Sokker str. baby - alle dem fra Max er pist væk : ) - H&M


2 par strømpebukser H&M


Hagesmække - fandt 11, der var nye på trendsales i forskellige farver, mønstre mm til i alt 130 kr. med forsendelse


Aktivitetstæppe, hvor barnet kun ligger på maven fra Lamaze til 200kr. på Trendsales


Så jo, jeg får lidt fra hånden her foran alteret. Det er genialt og så sparer man en del på det. Jeg går ikke så meget op i om det er nyt, noget af det må da gerne være nyt. Men jeg er også så pengebevidst, at jeg hellere køber det brugt - men som nyt, hvis jeg kan spare 2/3 : )

2 kommentarer:

Henriette sagde ...

Kære Rikke.
Jeg gik vildt op i at det hele skulle være spritnyt til min første. da nr to så kom til, var jeg mindre hys. Jeg ville ikke at det skulle være brugt det hele, men det meste var. Bla fik jeg af mormor og morfar den største og næstdyreste barnevogn jeg kun ønske mig. En Silvercross o hvid med blå kaleche. Uhh jeg var stolt. Men med nr to var den begyndt at knirke og være uhandy. Jeg tror at jeg med en nummer tre ville have været heeelt afslappet og tilfreds med at låne/arve de fleste møbler og ting og tøj.

Jeg syntes du har været superdygtig til at få overblik og så i god tid. Det er da ros værd.:-)

Rigtig god aften og sov nu godt ikke..
Knus

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Henriette: Vi har begge gange arvet en masse, lånt og fået lidt i gave der var nyt også. Så sådan lidt en blandet landhandel. Jeg elsker jo loppemarked og er faktisk lidt af et mærkedyr, men er alt for nærrig egentlig. Vores venner måtte gerne få en barnevogn af hendes forældre, men det skulle være silvercross, den var sat ned til 10.000, men de kan ikke have den i bilen, så de måtte købe en kombi ved siden af og den er ikke ret god at gå med synes. I Lyngbys Babysam har de en Emaljunga i hvidt skind, men skind lift og pusletaske, det er bare så flot. Den gad jeg faktisk godt at eje. Men den koster mellem 8 og 12.000 kan ikke helt husket det. Vildt. Ville jeg sku da aldrig give : )
Nu vil jeg i seng og sove...sove..ZZZZ