24. september 2009

Pakkekalender

Godt nok ligger vores pakkekalender, som Prebens mor vist nok har lavet i kælderen, så jeg fandt det her villede. Men igår aftale vi, at vi vil lave en pakkekalender, som Max kan åbne hver eftermiddag. Der skal være små stykker chokolade, mini-slikposer, små gaver x 20, 2 advents gaver, som skal være lidt større og den sidste får han om morgenen d. 24 dec. Så har han lidt at lege med i løbet af dagen. Så i næste uge skal jeg til at finde små gaver, så det ligger klart og hvis man nu skulle falde over de første julegaver, så går jeg lidt i gang med det. Så har jeg mere luft i december til at nyde dagene. Jeg har lagt julegavepenge til side til de fleste julegaver og det erfarede jeg sidste år var guld værd. Hvis jeg nu havde været kreativ, så havde jeg strikket strømper, halsklude, små decopageæsker, filtnips mm. Men hvem ved om fanden tager ved mig og rusker blidt i mig og får mig i gang. Jeg ville give en 10'er for at få gang i min symaskine og sy tullebukser og andre nemme ting. Vi har talt om, at i vores nye lejlighed skal der være et langt bord her på altanen, hvor der både er plads til computeren og min symaskine, så den bare kan stå fremme : )

6 kommentarer:

Jeannette Mariae sagde ...

Åh, pakkekalender... Henrik og Peter foretrækker, at jeg giver dem penge i adventsgaver, så det får det. Og det er da nemt ;-)

Rosas roulade sagde ...

Det er også min erfaring, at det er en god ide at have tingene stående fremme. Så frister de også lidt, og det kan være godt.

Hvor er du dygtig at have sparet penge op til julegaver. Det må jeg altså nok sige. Det lærer jeg vist aldrig! ;)

Pakkekalender er sagen, men det kræver megen opfindsomhed. Jeg har planer om at købe lego-kalendre i år. Det ønsker de sig, og det er vel heller ikke det væreste...håber jeg. Man kan også købe en stor lego ting, dele den i 24 mindre pakker, og så er det meningen, at de skal samle den gennem hele december...he he...der tror jeg, jeg har mine kalendrer!!

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

JM: Ja, typist mænd altså ; ) Jeg er ret dårlig til overraskelse og det har jeg måske fået sagt lidt for højt, for jeg elsker det jo også, så Preben afslører altid hvad han køber og vil overraske med og helt ærlgit, så kan jeg nu altså godt lide det bare lidt ; ) Penge er jo lidt kedeligt... Men hvad man ønsker skal man få, ik : )

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Rosa: Velkommen til : )
God idé med lego, det skal jeg da huske til mine bliver større. To drenge kan sikekrt få masser af sjov ud af sådan en gave. Preben har 2 flyttekasser emd lego tekniks (staves vist ik sådan) i kælderen fra dengang han og hans far samlede sammen. Hans far er død og jeg tror det ville være en god måde at mindes ham på sammen emd Max og lillebror. Lego er guld værd. Det er pakkekalenderer også og det glæder mig at Max i år forstår det og vi kan have det fokus på ham og kun ham i år, hvor lillebror er så lille ; )

Henriette sagde ...

Et år da ungerne stadig var i den alder, gik jeg på loppemarked hele sommeren. Der opkøbte jeg Anders And blade og større tegeneserier.

Den første dec. stod to kurve fyldt med rullede blade pakket ind som de der tingester man kan trække i, og til weekenden var der de større tegenseriebøger.

Jeg lover dig..

Hver aften når de skulle i seng, så lå de der og læste i deres "nye" Anders And'er og glade var de.

Syntes selv det var en genial ide, fordi det så hurtigt me to kan løbe op i henved tusind kroner for sådan en pakkekalender, der er fyldt med ting der sjældent holder mere end en dags tid eller to..

Når jeg får børnebørn, vil jeg tage den op igen..:-)

God fornøjelse med gavejagten og det er nu herligt at se deres glæde og forventning ikke?

Knus og god dag
Henriette;)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Henriette: God idé. Der er jo lige en loppedag tilbage på søndag, så der kan jeg da lige købe et par gaver. Men jo genial idé med bladene når de er blevet lidt ældre. der er også masser af børnebøger at finde jo, så det kunne man også og børnene tænker...hold da op, hun er gået amok ; )