24. september 2009

Endnu en indedag...


...og det er vist passende i det her regnvejr. har ellers fået tilbud om at blive hentet af mine svigerforældre og tage lidt ud, for Preben har bilen. Men jeg har mest lyst til at være herhjemme og sørge for, at jeg ikke får gået særlig meget. Jeg ved, at preben skal i Hareskoven med en bekendt og cykle på deres MTB her i eftermiddag, så jeg er alene med Max nogle timer og sparer lidt på kræfterne her til formiddag. The og bolle er snart konsumeret og jeg vil ose på nettet, spille WOW og nyde roen. Jeg sidder og skæver til Oprah, der handler om mobning, især børn der mobning, der omhandler at blive kaldt bøsse mm. 2 børn på omkring de 11 har hængt sig efter lang tids chikane. Sådan noget kan jeg sku ikke helt holde ud at se. Børn der kan drive børn til selvmord. Puha...tunge emner på en torsdag morgen.
I dag er der 4 uger til jeg har termin. Det er lang tid synes jeg og alligevel laaang tid, når man skal passe på hvad man laver. Så det er lidt ambivalent. Jeg tænker meget på hvad der kommer til at ske med vores lille familie. Det går jo lige så godt? Kan vi klare det? Hvordan bliver Max's reaktion? Vil jeg blive misforstået efter den sidste psykose, altså vil mine omgivelser være på vagt og se ting der ikke er der? Kan jeg klare det? Mange ting titter indenfor i min hjerne og går igen. Det er ikke noget, der som sådan fylder, men tankerne kommer og går. Men vigtigst af alt så glæder jeg mig. Glæder mig til at se ham, at finde et passende navn til ham, få alting til at fungerer og finde min ben i den nye familiestruktur. Jo...jeg glæder mig : )
Forresten kan jeg jo godt anbefale den Japanske Lifting. Jeg kan se forskel i mit ansigt, mere glød, klarere øjne og mine få rynker (især bekymringsrynken) er ikke så tydelige mere. Men det er jo kun en sidegevindst. For selve behandlingen var rigtig dejlig og dybdegående med økologiske produkter. 75 minutter behandling, massage og tryk kun i ansigtet. Man bruger det åbenbart i Japan og USA som det nye alternativ og sunde alternativ til Botox. Når man tænker over det, så bruger man jo mange muskler i ansigtet og det er vel ikke så sært at ansigtet lægger sig i bestemte folder. Når jeg tænker på de smerter da jeg var gravid sidst og under psykosen, så må jeg have brugt mange muskler og det var dejlgit at få løst lidt op i ansigtet.
Det kan anbefales : )

2 kommentarer:

Jeannette Mariae sagde ...

Herligt indlæg... Den der japanske ansigtsløftning kunne jeg godt trænge til (fnis..)

Fortsat dejlig dag til dig ;-)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

JM: ja, gid de levede den til hele kroppen, for den ville jeg da være særdeles frisk på ; )men det gør man nu nok også og ville så være runineret bagefter. Du må da prøve det, det er faktisk bare kanon lækkert. God gaveidé her til Jul. For det koster nemlig 650 eller sådan noget.