24. september 2009

Dyk i humøret...

... det kom bare og nu er jeg bare rigtig trist. Det er igen det der åndsvage med, om jeg er god nok og om jeg kan klare det hele. Det gør rigtig rigtig ondt indeni og langt fra hvad jeg ønsker for mig selv. Jeg er nok bare træt af at føle, at jeg skal passe på i de her dage og træt af at føle mig ensom og buret inde.
Max havde sådan en eftermiddag, hvor han var rimelig vrøvlet. Preben var i skoven og køre på MTB og han kom først hjem omkring kl. 19. Manglende overskud til Max og hans korte lunte gav flere sammenstød, hvor jeg reagerede ved at blive gal og mærke blodet koge. Jeg kunne til dels styre den del af det. Jeg begyndte flere gang at græde og sige til Max, at han blev nødt til at høre efter hvad jeg sagde og ikke hele tiden være på tværs og ville noget andet. Sådan ved jeg han ikke er, når Preben er alene med ham.
Jeg stod egentlig og sagde, at han ikke skulle være vrøvlet og det var præcis det jeg selv var. Så nu har jeg kvalme over mig selv og kan ikke rigtig engagerer mig i hverken det ene eller det andet. Hele eftermiddagen var jeg et offer og det er bare ikke sådan jeg vil være mere. Men det grimme ansigt har igen set dagens lys og nu skal det fordøjes og det tager lidt tid. Gid jeg kunne sende det til Langbordistan!!!

9 kommentarer:

Sara sagde ...

KNUS

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Sara: Tak... : )Jeg sender en tilbage igen...

Kisser sagde ...

Masser af positive tanker fra Køge.
Du er en sej pige.

Rosas roulade sagde ...

Det grimme ansigt sidder på alle. Selv om vi er forældre, er vi også bare helt almindelige mennesker, der nogen gange bryder sammen og takler situationen dårligt.

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Kisser & Rosa: Tak for tanker. Det varmer : )

Losarinas mor sagde ...

Knus og håber denne dag bliver bedre for jer.

Lavendel sagde ...

Rikke - allerede i dag er det nok bedre - sådan har vi det alle ind i mellem, det er ikke alle, der er så opmærksom på det...knuser herfra

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Miri & Lavendel: Det er meget bedre i dag. Lyst og godt som vejret ; )

Anonym sagde ...

Sådan en dag havde jeg også i går med min lille datter på 2 år, som er verdens sødeste pige:-) Knus fra mig