12. september 2009

Navnemarathon

Maria, Gudmoder; Marias søster Nina, Jannik og Ida-Marie

Vi kørte mod Brøndbyøster omkring kl. 11.30 og Max blundede lidt på turen derud.
Han klarede kirken fint go det gjorde lille Ida-Marie også. Hun faldt faktisk i søvn, hvilket jo er taktisk ret godt. Da vi var færdige med dåben kørte vi ud i festlokalet, hvor vi til sidst måtte køre med Max i barnevognen. Så sov han måske en lille time derefter, hvilket ikke var nær nok på sådan en lang dag. Vi nåede både at se gaverne blive pakket op og fik også lidt mad. Vi kørte lidt i fire mod Kvistgård, hvor navngivningen af Holger fandt sted. Der nåede vi både kage og mad og at hygge os nogle timer. Max fik leget en smule, men var klart nederst i fødekæden blandt de andre børn, da han var den mindste af dem, der legede sammen. Så det var lidt synd, at han ikke fik lov til så meget. Men han var ved frisk mod og holdt godt ud. Vi kørte omkring kl. 20.30, da kunne min krop ikke mere. Jeg var så øm efter et par timer med hæl på, der endda blev byttet ud med flade sko. Max var også ret kvæstet og faldt i søvn i bilen. Så en laaang dag er snart slut og vi er alle 3 mærkede i morgen, det er vist både sikkert og vist.
I dag har jeg haft følelsen af at være sådan lidt forket klædt hele dagen...Kender du det? Jeg købte en sort meget lang nederdel i New York i lag, der er sådan lidt hippieagtig, som jeg vist skrev og sort. Dertil havde jeg sorte sko. Min nye lilla bluse med lange ærmer og kæden i lilla og så den der hårblomst, det fik mig til at være lidt overdressed egentlig eller kompakt måske. Men okay, hvor nemt er det lige at være elegant med airbag på??? Da vi så kom til Kvistgård i telt var jeg da überdressed, da det blev hold i telt. Så hårbåndet røg af og de flade sko fik jeg på. men det er faktisk det værste jeg ved, når jeg føler mig lidt forkert i tøjet. I dag skulle vi så også passe til to forskellige fester og man kan sige...undskyld..."Skid nu hul i det", det er jo bare tøj. Jeg var nok bare lidt skæv i humøret fra dagens start af og så kan tøjet være nok så fint, i dag var det bare lidt prikken over i'et til at jeg følte mig helt ved siden af. Helt klart en gammel "vane" der titter frem og heldigvis noget jeg kan skrive mig ud af her ; )

3 kommentarer:

Lavendel sagde ...

Hvor er det godt med skriveriet - kender sandelig godt den følelse med tøj, der ikke liige, det vokser man vist aldrig helt fra. knus

Sara sagde ...

Åhhh hvor jeg kender det med tøjet! Jeg hader det!!!

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Det er da godt jeg ikke er ene om det, det er næsten som om man også godt kan mærke om andre er enige med, at det absolut ikke lige passer til een : )