13. september 2009

Loppeparadis : )

Sorte uld selvsiddende strømper, før pris 219 kr, jeg gav 20 kr.
Puttelæsningsbog, 15 kr.

H&M sovebluser eller vuggebluser, 20 kr.
Urban Elk og et mærke jeg ikke kender i bukser til Lillebror, 40 kr.
En bluse med hætte, 2 par bukser, 2 heldragter til Max og et par smækbukser til lillebror, alt fra katvig og alt nyt så vidt jeg kan se, da det er solgt ud fra en butik vil jeg tro. 190 kr. : )


I dag var der virkelige gode køb at hente i Lyngby, jeg var helt loppeforisk. Typisk nok fandt jeg kun noget til mine to drenge, men fede ting og jeg er mega glad for købene : ) Der er vist kun 2 gange tilbage i år, så der skal købes tøj til Max her de næste par gange og så ville jeg gerne finde et par bluser til mig selv, så er vinteren vist dækket ind ; )

4 kommentarer:

Henriette sagde ...

Hvor pokker er der loppemarked i Lyngby?? jeg er lige flyttet derfra og jeg har slet ikke været opmærksom på at der fandtes et marked der..

Hmm jeg må vist til at vågne lidt op :-)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Henriette: Åh jo, den ligger på den store parkeringsplads overfor storcentret og har åbent midt maj til slut september fra 8-14, undtagen første søndag i måneden, da butikkerne har åben. Man kan kup i tøj til voksen, børn, legetøj, bøger, nips og meget mere og mange mærkevarer også. Jeg er SÅ glad for det og det er ubetinget min største last her i livet ; )

Jeannette Mariae sagde ...

Det er da super dejlige ting, du igen har fået fingrene i - til lykke ;-)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

JM: Tak, er også selv ret begejstret og er lidt træt af jeg ikke købte mere , )