5. september 2009

Lørdagsnydning

Da jeg kom hjem fra sommerfesten igår aftes kl. 19 var arragement nr. 2 allerede i fuld gang med kyllingelasagne på bordet, 2 x kusine og kæreste og mine to drenge omkring bordet. Max var i værtslig stemning og sørgede hele tiden for at alle havde fået hvad de skulle have. Min kusine Anne aka kokken lavede bananasplit og vi hyggede med popcorn og slik bagefter. Max var oppe til kl. 11 og operation kold tyrker sætter først i gang her i dag, for igår var han i hopla og hyggede sig med gæsterne, hvilket er dejligt. han bliver aldrig vrøvlet eller sur, men er yderst selvskablig hele aftenen.
Jeg hentede ham ind kl. 4 i nat og havde i forvejen meget svært ved at falde i søvn, for jeg havde ondt i maven af for meget mad og for fyldig en baby - en en god kombi. Resten af natten har jeg også sovet dårligt, så det bliver dejligt, når han er vænnet til den nye seng. Både for ham og for os. Han plener nemlig at sove ganske godt i sin egen seng har vi oplevet før, når han sover en hel nat.
Vi har været i LIC her i dag og fandt 2 uldbodyer, da de to jeg havde købt over TS var for små, så nu har vi købt to nye fra JOHA og det har jeg det nu også bedre med. Der er købt uldvask, flydende vaskemiddel fra Ecover og vasketabs ligeledes fra Ecover. Dagens indsats i moder jords tjeneste : ) Nu har jeg også fået bestilt indkøbstasker, som er på vej. Så jeg får gjort nogle små gode gerninger og det føles nu meget godt ; )

2 kommentarer:

Jeannette Mariae sagde ...

Det er da en skøn aften i alle har haft. Dejligt at høre. Og Max's kolde tyrker håber jeg, at du fortæller meget mere om.

Ha´ en rigtig god dag og husk at få hvilet dig godt.

Knus fra engen ;-)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Max sov godt nok "kun" 1½ time, men det er helt fint og nok. Første etape gik rigtig godt : )