5. september 2009

Sådan er det hver gang....

...een af Maxs vaner skal udskiftes med noget andet. Vi har mange tanker omkring det og frygter det lidt, men i dag tog det nok 20 min. hvor Max var ked af det og ikke helt kunne forstå, at han skulle lægge sig til at sove. Men han gjorde det og det er en kæmpe lettelse.
I aften er det min tur og jeg ved, at intet er helligt og intet er givet. Men jeg ved at det kan tage lang tid og det er bare et par dage og så er han så dygtig, at han som regel finder sig til rette med det nye og bliver rigtig glad for, at han nu kan noget nyt.
I mens Preben puttede Max så jeg lidt på Ebay på denne musikuro, der også kan lyse op. Den spiller 3 forskellige klassiske melodier og så lyde fra urskoven. Herhjemme koster den omkring 750 kr. Men på Ebay får man den for 350 kr. med forsendelse, så den kunne jeg godt finde på at købe. Det er nok det med nummer 2 dreng, så bliver det sådanne lidt luksusting man stiler efter, for man har jo det meste. Men den der synes jeg er virkelig fin : )

2 kommentarer:

Huset i Hou sagde ...

Den er godt nok også fin! - og det er da lidt vildt at der er så stor prisforskel. Jeg er stadig ikke helt frisk på Ebay, for jeg ved ikke 100% hvordan det fungerer :-) Det kommer måske engang :-)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Jeg har lige købt sutteflasker derinde og det er også helt nye fra et firma. Det er jo bare generelt meget billigere, der kan løbe told på, og portoen er næsten det samme som varen. Men stadigvæk billigere : )