3. september 2009

Jeg har træthed i kroppen...

Solnedgang gennem regnen på ruden : )
..og det er vist ikke så sært efter de sidste par dages praktiske projekter. I går aftes gik jeg i seng kl. 22 med voldsomt ømhed overalt i kroppen, især i lænden. I dag vågnede jeg også med stivhed og ømhed i lænden og bare helt smadret.
Vi afleverede Max i vuggestuen og så kørte vi mod hovedbanen, hvor min Mor skulle med toget hjem igen. Jeg købte 2 grovrundstykker og 2 frøsnappere og begav mig ud mod Brøndbyøster, hvor Maria & Jannik bor med lille Ida-Marie. Jeg havde nemlig en aftale emd Maria og lille fisen. Der var jeg i 3-4 timer og kørte hjem og slappede af med lidt WOW. Max blev hentet af Farmor og Flemming til et par timers hygge hjemme hos dem, hvor Preben så hentede ham lige før spisetid.
Jeg tog ham med i bad og nød den hyggelige stud vi tit har sammen der. Hans sædvanlige leg, hvor der bliver snakket en del og jeg nyder det meget. Det er hyggeligt nærvær. I dag sad han i det nye kar, som lillebror skal have og vi snakker meget om lillebror faktisk. Igår læste jeg en pixibog om Laura og lillebror og det nød han og virkede vældig interesseret. Han har ellers ikke ville have læst historier på den måde. Det nye navn vi smager på er "Jacob" til den lille nye dreng. Sødt navn og ikke et der er meget brugt lige nu : )

1 kommentar:

Jeannette Mariae sagde ...

Håber, din træthed har fortaget sig. Foran os ligger der jo en skøn weekend.

Knus herfra ;-)