2. september 2009

Projekt nr. 6....Mors værk

Vi finder stadig projekter. I dag var det fryser der skulle afrimes og køleskabet der trængte. man skulle næsten tro vi lede i en svinesti, men det er nu ikke tilfældet. Jeg får bare ikke gået sådan helt i dybden med den slags, men det gør vi når min mor er her. Ligeledes har hun købt guldskrubbe, kost og skuresvampe, ovnrens mm. For det var absolut ikke i orden det jeg havde og nej...det var det nu ikke. Det er bare sådanne ting jeg sylter, fordi jeg sagtens kan finde på mere interessante ting end at få købt mig en ordentlig skrubbe eller kost ; )
Nå, men nu er frys og køl rent igen og afløbet, der igår svømmede over i badeværelset har en af viceværterne ordnet. Det er dejligt at få de der ting gjort - ingen tvivl om det.
Mormor og Max nåede da også i sandkassen og det nød han rigtig meget. Her til frokost kørte vi så på McDonalds med Max og fik en is bagefter, bare så der også skete lidt her til formiddag for ham. Max præsterede også at gå bag om disken i Kvicklys bager og snuppe en bolle og den fik han så af den søde bagerdame. Han har klepto-tendenser, det er for vildt. Men som min Mor siger, så kommer han nok aldrig til at dø af sult med sådan et gen. Preben er 1/8 sigøjner og mener, at det kunne stamme derfra, for drengen går i folks tasker og tager penge til sin sparegris , når de er her og tager da gerne et stykke slik, når det er i ta'-højde i butikkerne. Preben mener at det er okay, at sige den slags, når han nu selv er det : )For en halv time siden kom vi hjem med en træt lille fyr, der faldt i søvn i sin seng med mig ved sin side på bare 5 min.

3 kommentarer:

Losarinas mor sagde ...

Skønt at din mor gider :-)
Min ældsteDatter havde også sådanne kleptoman tendenser da hun var 2 :-)

Jeannette Mariae sagde ...

Din mor er da helt vidunderlig. Det er Max nu også - den lille mand ;-)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Miri: ja, min Mor hører vist under kategorien - ener og lidt svært at skaffe reservedele til, hun er en arbejdshest uden lige og det smitter det møg, så når hun er her så sker der dælme noget.
JM: Max er den dejligste og en dag skal du møde ham, han er virkelig en perle. Kærlig, omsorgsfuld, kvik og skide skæg. Det skal en mor jo sige, men når jeg ser på ham med pæd. brillerne på og hører hvad andre mener, så er perle vist på sin plads....siger den stolte moar : )