25. september 2009

Disney Sjov og familiehygge

Vi har ikke haft glæden ved fredagshygge til Disney sjov endnu, men Max har endelig set lyset i fjernsynets glæder og ikke kun dvd'er med diverse børneserier. Så kl. 19 skal vi nyde hinandens selskab til tegnefilm og hvis det går rigtig godt skal Max også se Vild med Dans sammen med os bagefter. Max får sin egen slikskål og det i sig selv er jo det hele værd. Han er så sød, når han får sådan en skål. Det sker heller ikke så tit, så han værdsætter det virkelig. Der er også "Tippis" (chips) og jeg har lovet ham at lave julethe, som han faktisk selv har efterspurgt.
Jeg gik med ned for at hente Max, selvom det var Preben der gerne ville gøre det i dag, så han stadig kan følge lidt med. Vi sad og snakkede lidt med 2 af pædagogerne og det var rigtig hyggeligt. Der har været en fotograf, der tager vildt gode billeder af børnene i leg og bevægelse og dem kan vi så købe og få pr. mail og så selv få dem udskrevet. Kanon idé der er affødt af, at vi der er i kontaktforældrerådet var vilde for at det skulle gentage sig, for han har været der før. Efter Max var hentet gik vi hjem og fandt cyklerne frem og kørte med det samme i Netto og købte det vi manglede og noget slik.


Apropos god idé så kommer Dan Svarre ud som foredragsholder og tager om "Glade børn med højt selvværd" og om at rose eller rettere at lade være. Det er vildt spændende og hvis jeg er mobil og kan komme afsted, så er jeg gerne den der genhører det. I er også velkomne i Egeparkens børnehus d. 10/11 fra 19-21.30 og det koster 50 kr.


Vi fik Wok til aftensmad, vi har nemlig endelig fået købt en ny til sølle 50 kr. og man kan næsten ærgre sig over, at det ikke er sket noget før, for det er bare så lækkert og let - både at lave og at spise. Jeg havde så lavet lidt yoghurtis med jordbær og det fik vi til dessert. En dejlig frisk spise og resten kom i fryseren igen. Jeg vil da foretrække det fremfor en tung sag. Så vi forkæler os selv her hos familien Bruun Berthelsen : )
I morgen tager vi op til Kulhuse i Farmors sommerhus og så skal Preben hjælpe Flemming lidt og vi andre skal nyde sensommeren, som det næsten kan gå for i dag. Vi tager så hjem igen i morgen eftermiddag, da Preben skal til Poker hos underboen i morgen aften.
Rigtig god weekend til alle derude ; )

1 kommentar:

Losarinas mor sagde ...

Godt du har nogle dejlige stunder :-)