25. september 2009

Lidt af mig...

...nemlig min ynglingsblomst.. fresier. Det er nu mest duften af de lilla og gule jeg er vild med, men det er også en smuk blomst. Dagen derpå har man brug for noget fint til øjet.
Hvis jeg nu skal fokuserer.. og det skal jeg... på det positive fra igår, så hjalp Max mig med at rulle pizza ud, han elsker jo som før skrevet, at være med i køkkenet. Mest for at smage dog, men han rullede i en vældig tid igår. Han kunne næsten heller ikke vente med at smage pizzaen og han spiste og spiset. Da så Preben kom hjem fra cykleturen skulle han også have mad og så tog Max lige en omgang til. Han havde faktisk smuglet et stykke med i seng, der så blev konfiskeret. Så det var rigtig hyggeligt.
Da bægret så løb over var Preben der senere på aftenen og vi fik snakket om det hele. Da vi gik i seng sagde han, at han havde den bedste familie man kunne tænke sig og jeg er enig og rørt over hans kærlighedserklæring.
Igår aftes aftalte vi med Jesper (som han cyklede med) og Maria, som vi har kendt i mange år, at vi skal ses her d. 17 hos dem. De har to drenge på ca. 5 & 7 eller der omkring. Vi festede meget med især Jesper, da jeg mødte Preben og Jesper og Prebens ven Lennart har kendt hinanden altid. Men det gør mig altid glad, når jeg ved at der er nogle mennesker, jeg skal lære lidt bedre at kende. Det er spændende og rigtig hyggeligt. Max vil sikkert elske at lege med to lidt større drenge, så det skal nok blive godt.
I dag er det fredag og det i sig selv er jo dejligt, det er solskin og min gode veninde Mie kommer sammen med sønnen Holger på 6 mdr. og drikker the, spiser pizza leftovers og hygger nogle timer. I aften skal vi se Disneyshow og se vild med dans sammen med Max, mens vi råhygger. Det var han vil med da han var 1 år...helt vild og Disneyshow så han for første gang i fredags sammen med Preben - et hit : )

5 kommentarer:

Jeannette Mariae sagde ...

Dejligt med alle de positive ting og jeg holder også meget af de blomster. De dufter så dejligt ;-)

Losarinas mor sagde ...

Blomster er en livnødvendighed :-)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

JM & Miri: Det er jo et must med både blomster og glæde - ellers ville jeg forsvinde ned i en grotte : )

Madame sagde ...

Rigtig god fredag til dig og Max, Rikke - det lyder hyggeligt, at I får besøg. Min søn Frederik var også vild med at bage, da han var på Max' alder :O)

Jeg glæder mig lige som dig til 'Vild med dans' i aften.

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Madame: Rigtig god vild med dans aften og weekend til dig : )