14. september 2009

Awardhar tildelt mig en award og det er jeg naturligvis meget stolt over og vil gerne videregive den til et par af de steder, hvor jeg følger med, samt skrive 10 ting om mig selv. Tak Kisser, det var virkelig sødt af dig og altid meget underligt, at der rent faktisk er nogen der læser med og endda finder glæde ved noget, jeg værdsætter så højt.1) Jeg har en kerne af energi, der er ret ekstrem og fantastisk at være i besiddelse af. Når der er noget jeg brænder for eller glædes ved, så får jeg uanede kræfter og energi og det smitter.


2) Jeg har lært SÅ meget siden jeg er blevet mor og det er det tidspunkt i mit liv, hvor jeg har rykket mig mest.


3) Jeg elsker meget forskelligt musik, men det der kan få blodet til at pumpe er en fed rockkoncert og en iskold fadøl.


4) Før jeg fik Max mærkede jeg aldrig vreden i blodet, nu kan jeg godt blive rigtig gal og ryge ud af ørene.


5) Min personlige udvikling har været ekstrem og jeg er stolt over, at jeg har haft drivkræften og stadig har til altid at have lysten til at bevæge mig fremad.


6) Når jeg har haft en god oplevelse især med gode venner, har jeg svært ved at sige farvel. Vil gerne have det skal fortsætte, så den følelse af glæde kan holde ved lidt endnu.


7) Det er ikke et kald for mig at være pædagog, men jeg er glad for det og nyder alsidigheden i mit job og brænder også for dele af det. Men jeg ved godt at med min sclerose er drømmene om noget andet sat på hold og det har jeg det helt fint med. Det er vigtigst for mig at være rask og være en god mor med overskud til mine børn, så derfor kommer arbejde lidt i anden række. Det gjorde det bedstemt ikke førhen. Jeg er opfostret med en stærk arbejdsmoral.


8) Jeg tror at Preben er min prins på den hvide hest, jeg ved at jeg har ønsket en mand som ham i mange år før jeg fandt ham. Vi ved at årene med småbørn er hårde for alle forhold, men vi at børnene vil suge meget af kærligheden i vores hjem, men vi er blevet meget stærke sammen og nyder hver dag vi har.


9) Øver sig hver dag på at leve i nuet.


10) Kan stadig blev helt overrasket over, hvor dejlig det er at få en dreng som Max. Han gør os bare så glade hver dag og det er jeg sikker på at lillebror også vil gøre.
Jeg tildeler en award til
Jeannette Mariae - for hendes dejlige blog med skønne billeder, smukke og poetiske tekster og kærlige energi. Jeg glæder mig hver dag til at se hvad hun har skrevet.Madame - for en inspirerende blog, med rigtig mange gode emner, der helt sikkert får mine små grå i gang, dejlige billeder og altid gode spørgsmål.AnneMette - for hendes ærlige blog. Jeg kender hende fra dengang vi gik meget til gymnastik.

Miri - For hendes smukke billeder, ærlighed og inspiration.

7 kommentarer:

Jeannette Mariae sagde ...

Tusind tak, kære du ;-)

Henriette sagde ...

Tillykke med "prisen", man bliver altid glad når man erfarer, at andre har glæde af det man skriver syntes jeg :-))

Det er bestemt noget at være stolt af.

KH Henriette

Madame sagde ...

Kære Rikke, tusind tak - og det var sjovt og dejligt at læse om dig ;-)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

JM og Madame: Selvtak for utallige gode indlæg : )

Henriette: Jeg har jo først lige opdaget dig, men jeg ved at jeg kommer til at læse med og glædes ved det ; )

Losarinas mor sagde ...

1000 tak, kære Rikke, jeg bliver meget beæret :-)
Men... Det er spild at give den til mig, duer ikke til at give den videre, begrunde osv. Men tak.

Kisser sagde ...

Kære Rikke.
Dejligt at du tog så godt imod awarden og du har som altid skrevet godt.
Jeg følger din blog hver gang du udgivet er udlæg, og det er jo et specielt hit for mig, når Max er med. Han er en skøn dreng. :-)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Miri: Jeg ved ikke om man skal give den videre, men det gjorde jeg. Så det er helt i orden : )
Kisser :), ja Max vækker glæden her også.