14. september 2009

Bare mig...

Denne formiddag og lidt af eftermiddag skal være min, jeg har afleveret Max og handlet og nu skal jeg surfe og spille WOW indtil Max igen skal hentes kl. 15. Siden lørdag i høje hæle har mit bækken været helt af H til, det gør ondt når jeg går for meget, står for meget og når jeg sidder gør det ikke ondt, men når jeg så rejser mig...av, så vralter jeg som en and og det gør bare nas. Jeg håber dælme det går over igen og så kan jeg da lige lære det ; )

6 kommentarer:

Madame sagde ...

Jeg håber, du havde en dejlig weekend, Rikke, selv om du har gået lidt for meget i de høje hæle :-)

Rigtig god mandag til dig!

Losarinas mor sagde ...

Av ! Slap af og nyd din alene tid :-)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Madame: Ja, det var en dejlig og hård lørdag og weekend : ) Ikke mere hæle til mig.
Miri: I will : )

Henriette sagde ...

Åhh hvor kan jeg huske den smerte.. Selv om det er 15 år siden, har jeg stadig mén af bækkenløsning de to gange jeg var gravid, så min bøn til dig Rikke, er at du passer på dig selv. :-)

Nu ved jeg jo ikke om du har b-løsning, eller du "bare" er overanstrengt efter weekenden, men alligevel. Endnu i dag er der måder jeg ikke kan bevæge mig på, og gør jeg det alligevel, har jeg problemer med at ligge og sidde i dagevis efter.

Så morRikke, du skal også tænke på dig selv ik..;)

Mange knus og hilsen
Henriette

Kisser sagde ...

Rikke, jeg har lagt en award til dig på min blog:
www.kifi-hexen.blogspot.com

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Henriette: Jeg aner ikke om jeg har bækkenløsning, måske i en mild grad. Men hvad gør man for at passe på, for jeg skulle mene, at jeg sidder meget lige for tiden. Det er også bedre i dag, men jeg har godt kunne mærke de sidste 3 mdr. at jeg ikke skulle stå for meget og har passet på med det.

Kisser: Tak for det, det må jeg da lige kigge på med det samme : )