14. juli 2009

Oh what a night....


...har jeg næsten lyst til at synge.

Max har hold os vågne hele natten med jævne mellemrum med voldsom gråd. Han havde fået panodil, maske og bedøvelse på tænderne, men ak...det var bare en hård nat. Kl. 9.39 kørte vi en tur ned i Netto og købte en is, jeg blev nemlig hjemme fra arbejde i dag. Kl. 10 sov Max og det var meningen med gåturen, for jeg vil prøve at lade ham sove to gange i dag. Men nu får vi se. han sov i næsten 2 timer her første gang. Jeg synes han virker til at have det lidt bedre, men hvis ikke tager jeg ham med på arbejde i morgen og kan sikkert gå tidligt hjem. Jeg skal nemlig ud og åbne : )
I dag er der slækket gevaldigt på de normale rutiner, vi har set film, kørt tur, fået is, spist lidt og nu får Max en bolle og mælk, mens han ser Anna & Lotte i hans lille lænestol. Godt puttet ind i hans dyne, med Pimboli lige ved hånden. Måske trænger vi begge bare til at blive underholdt og til ro og fred. Nu vil jeg glæde mig til at Preben kommer hjem og hjælper til. Måske skal vi ned og finde en pærer til den globus jeg har købt til Max, for han er ret glad for den og den er da lidt flottere med lys i. Preben skulle have været sammen med Thomas i aften, men det blev aflyst, så nu er han heldigvis hjemme hos os. Det er et held lige i dag : )

2 kommentarer:

Jeannette Mariae sagde ...

Jeg håber da, at lillemanden har det bedre nu og at I kan få en rolig nat.

Knus fra engen ;-)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Bedre end igår, men ikke super duper. Det er mest hans måde at reagere på i dag jeg mener, men det har løsnet sig mht. hans hvæsen og jeg tror at tænderne gør mindre ondt. Vi gør hvad vi kan for at han kan få en god nat...
Knus til dig : )