25. april 2009

3-som...men stadig ensom


Mit humør er faldet drastisk og hvorfor vides ikke. Men følelsen af ensomhed slår igennem på fuld drøn. Måske fordi jeg bare skal være herhjemme igen igen og godt nok har planer for i eftermiddag og aftenen, men har ellers ingen kontakt til omverdenen og kan ikke helt finde ud af at tage den andet pr. sms. Jeg kan ikke lide at ringe og forstyrre. Ved ikke hvad jeg er for en mærkelig snegl. Det er vist bare den gamle snært af dårligt selvværd, der titter frem og det går jo nok over igen. Planer om 2-somhed i dag blev ændret, for Preben har sovet rigtig skidt i nat og orker ikke 12 timers poker alligevel. Så nu skal han spille tennis med Jannik lidt og jeg skulle måske ringe til hans kæreste og høre hvordan det går med hendes mave, synops og det hele : )

2 kommentarer:

Madame sagde ...

Kære Rikke, jeg håber, dit humør er bedre nu mange timer efter, at du skrev - men vi har alle sammen nogle dyk, hvor man bliver ked af det. For mig hjælper med det god musik eller en travetur.
Varme klem og hav en dejlig aften :-)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

madame - humøret er klart bedre, men måske pga. af min sclerose så falder energien meget kraftigt nogle gange og overskuddet er lig nul og så er alt jo galt. Men i dag går det bedre og jeg prøver på at slappe af i kroppen : )