15. marts 2009

Hårde dage i Rikkes liv...

Pga af den voldsomme kvalme, har hele lørdag været lettere neddæmpet. Jeg har også været forkølet og haft ondt i halsen. Men kvalmen slår nu alt. I dag skulle vi til Lærkes fødselsdag og dagen startede da også ud med kvalme, men Preben fik givet mig lidt zoneterapi de rette steder og det hjalp - rigtig meget endda. Så fødselsdagen hos Lærke var hyggelig og Max hyggede sig rigtig meget. Hele 3 store søde piger er lige sagen for Max. Vi bestilte pizza og kørte hjem bagefter.
Nu er Max lagt i seng, godt træt efter alt det sjov og ballade han har været med til i dag. Aftenen er egentlig stadig lang, men mine kræfter er ikke til så meget andet end at gå i seng. Jeg er vildt træt i kroppen og bare tanken om en uge i børnehaveklassen med et p-møde i morgen aften er nok til at få mig ned i omdrejninger. Jeg er ikke så god til at overskue ting mere, men må bare stole på, at jeg nok skal komme igennem ugen. På torsdag skal jeg hente min mor ved toget og hun skal være her til lørdag. Vi skal bare hygge os sammen - ingen store planer. Måske skal vi en tur i Zoo om lørdagen.
Mie - min veninde gennem snart 11 år - skrev at hun nu er i gang med at føde deres andet barn, så dem skal vi jo nok lige besøge inden ret længe. Jeg krydser mine fingre for, at det bliver kort og godt - for smerter ved vi jo alle, at man ikke helt slipper for : )

1 kommentar:

Sara sagde ...

Hej Rikke
Træls du døjer med kvalme :-(
Jeg tænker tit på at du siger du i mørke tider kan overbevise dig selv om at du er glad. Det er klart man stadig skal være ærlig om det hvis man er nede uden at drukne i det - men jeg tror du har ret i at vi til dels selv vælger gennem hvilke briller vi ser livet!
Vi er nu rigtig begyndt at synge en masse for vores Max og særligt én sang går jeg og nynner hele tiden. Den minder mig lidt om det du siger.
Du får lige det 1. vers.

"Jeg vil male dagen blå
Med en solskins stribe på
Vælge lyset frem for skyggen
Gi mig selv et puf i ryggen
Tro på alting
selv på lykken
Jeg vil male dagen blå"

Knus herfra.