18. januar 2009

Når jeg nu tænker mig om....

...så handler mit nuværende lune måske også om, at jeg ikke tager lykkepiller mere og min krop mangler dem nu. Det kan det være, tænker jeg. Men planen er også helt klart, at jeg d. 19 feb. skal snakke med psykiateren om, at jeg faktisk gerne vil være på den sikre side og fortsætte med lykkepiller i min graviditet, nu hvor det kan lade sig gøre og ikke er noget der skader barnet. Ja...og jeg er ikke engang gravid endnu, men der skal der tænkes en masse tanker omkring det lige i mit tilfælde. Men det skal der jo i virkeligheden hos de fleste.
Jeg fik en af flere tudeture i dag, da Preben kom hjem fra familievisit. Jeg kan slet ikke holde det tilbage. Jeg gik ind for mig selv lidt og han og Max kom ind. Max kiggede indgående på mig og gav mig en kæmpe krammer. Dejligt. Jeg er så glad for mine to mænd, selvom jeg har været så vred på det hele i dag, så ved jeg jo, at det ikke er sådan jeg har det i hjertet : )

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det er da noget værre møj med dig, håber snart du kan blive dig selv igen, du er jo normalt en meget posistiv person og kan se det gode i de fleste ting, måske mødet med psykologen kan få det til at køre fint igen, I skulle måske tage en hel uge hvor I bare er i 3 , jeg ved godt I får gæster i aften, men ellers, nu må I nyde dagen alene og hinanden og bare slappe af det trænger I til. Kram og god dag fra Jette

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Det er vist altid en svær balance det der med gæster eller ej. Men vi skal heldigvis først noget på søndag igen, så det er nu ikke fordi vi har de vilde planer for denne uge. Men nogen gange skal der bare renses ud, når jeg syns mit sind og krop driller. Sådan er det måske, når man har sådan nogle diagnoser, som jeg har.