19. januar 2009

WuuuusaaaaahhhDybe vejrtrækninger, meditation, gåture...jeg taler om at afstresse. Det er dagens projekt. Jeg stresser bedst af ved at spille lidt computer, læse i min Harry Potter bog, se lidt morgen tv, tage en lille lur, nå at få ordnet de ting jeg ikke kan til daglig. Det er dagens småprojekter, der skal gøre mig klar til denne uge. Jeg har taget en paragrafdag og Preben er stadig syg. Så vi er herhjemme og Max er i vuggestue. Jeg tror han har godt af at komme afsted efter sidste uge, hvor han var hjemme det meste af ugen. I aften kommer min svigerinde Connie & hendes datter Bianca forbi til mad. Ellers skal vi passe Bianca på fredag og får besøg søndag, så lidt skal vi da lave, men det er dejligt at kysten er klar til på fredag ; )

2 kommentarer:

Madame sagde ...

Det er dejligt at læse om din afstressningsdag, Rikke - det er noget, vi alle skal huske på - men glemmer det jo alt for nemt!

Olines sagde ...

Kære Rikke
Jeg faldt lige over din blog! Hvor er den flot. Jeg er enig med Madame, det er så vigtigt at prioritere at have tid til afstressning.
God dag til dig.