29. juli 2008

Patienten Max

Bloggen har været øde, da jeg har spillet en del World of Warcraft og sådan noget fanger mig som regel. I søndags var Thomas & Marie herude og grille og det var hyggeligt. Men om aftenen da jeg havde lagt max kunne han ikke rigtig sove, så bare og kiggede. Han havde 39.6 og vi var hos vagtlægen med ham. Det er nok noget maveinfluenza. I går fik han så feber hen ad aftenen igen og kastede voldsomt op 2 gange. Så sengetøjet måtte skiftes et par gange og han måtte med farmand i bad. Men så faldt han også i søvn og sov sådan rimelig godt kun afbrudt af hans hosten og et par gange hvor man var tørstig. Men han var stille og rolig også selvom han kastede sådan op. Vi ringede til vagtlægen for en sikkerheds skyld og fik at vide, at han kun skulle have syrnede mælkeprodukter, hvidt brød og vand. Han har ikke lyst til mad endnu i dag, men ligger udenfor og sover lige nu.

I går havde jeg vilde eftervirkninger af min sprøjte, men kan i dag også mærke, at der er noget der pusler i min krop, så måske har lillemanden smittet mig. Mit virker mere som lidt influenza ømhed og ondt i maven. Heldigvis ikke så slemt som igår. Men bivirknínger fra Avonexen og så lidt sygdom er ikke en god cocktail : )

Nu vil jeg bare nyde freden med vinduerne på vid gab, så der kan komme en brise og køle det lidt ned herinde.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Der var lige nogle indlæg at indhente. Nu har jeg vist læst helt med op igen. Rigtig god bedring til begge patienterne og varme sommerknus herfra ;-)

Toni sagde ...

Nårh, lillemand...

God bedring til jer begge to, og pas på dig.