30. juli 2008

Besøg i Ejby

I dag har vi været ude i en kolonihave/sommerrecidens i Ejby hos Sara og Kenneth. Sara kender vi fra Mc'Donalds tiden. Der fik vi frokost og snakkede og det var rigtig hyggeligt. Nu er vi hjemme igen og Max sover. Det går okay med ham, men natten var hård. Han sov rigtig skidt pga. hosten. I aften skal Preben til poker hos Thomas, så jeg er alene på skansen. Men det er nu som regel meget hyggeligt at være sig selv lidt, hvis ellers lillemanden sover : )

Update (20:25) Han er først faldet i søvn nu og vågner stadig af sin hosten. Han nåede at kaste op 2 gange og måtte skylles. men nu lånte jeg en stikpille til at tage feber og få ham til at falde lidt til ro, for når han først sover godt, så hoster han heller ikke så meget. Han trænger helt sikkert til søvnen.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Håber Maximusen har det bedre i dag. Sender varme sommerhilsner fra Søsum ;-)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Tak for det, Jeannette Mariae. Jeg sender også sommer og sol i din retning. Det går lidt bedre, men han har ikke rigtig fået sovet i løbet af dagen og det er vildt frustrerende efterhånden. Men på lørdag er aflastningen på vej og det er mine forældre. Bare deres tilstedeværelse vil være en lindring, får så kan vi slappe lidt af. Det er hårdt at være forældre lige for tiden syns jeg : )