13. juli 2008

Fætter William

Lennart & William
Mia & William
Nu har vi endelig set lille søde fætter William, som han skal hedde. Han var en stille og træt dreng. Rigtig sød!


I morges tog jeg på loppemarked og fik købt en Noa Noa bluse, Naja Lauf skjorte bluse og en Noa Noa kjole i noget strik, der er vildt sød. Så det var alle sammen søde ting : )

Onkring kl. 13 ankom vi til Herringløse og fik endelig den lille fætter at se. Han var en lille mus og meget stille og rolig. Jeg synes at hans forældre virker rolig og fattede i forhold til, hvordan jeg selv husker de første dage. Jeg var da rolig, men også meget usikker. For mig var der også en altoverskyggende periode på nogle måneder, der tager meget af den første glans ved vores møde med voksenlivet og et lille barn, men jeg prøver på at huske det, for det er magisk - det ved jeg det er. Alene det lille aspekt gør, at jeg gerne ville have et barn mere + de mange andre ting der er. Det er jo knap så magisk anden gang, men måske vil jeg værdsætte det hele meget mere og nyde det meget mere, fordi jeg netop ikke fik det hele med, når tågerne var for tykke : )
Jeg sad med William i lang tid, så lang tid, at Preben måtte minde mig om, at han måske var savnet af sin mor. Han var bare så fin.
Max var i hopla dernede. Lige så snart han var sat ned på gulvet fik han øje på katten Homer, der blev jagtet rundt. Den var så ikke så interesseret. Han nød selskabet og charmede med de forskellige, der var kommet for at se den lille prins. han fik en lille lur dernede og da vi kom hjem smuttede vi i bad og så kom vores underboer op til mad. Så det har været en yderst selskabelig dag for os alle 3 med babyer, tennis, gæster, snak og hygge. Dejligt.
I morgen venter 2 uger arbejde på en nabo fritter og det er jeg ikke helt vild i varmen for. Det skal nok blive hyggeligt og jeg skal da forkæle de 6 børn ,der nu er der og hygge mig med dem. Det er bare ikke det samme, at være et lidt fremmed sted, med kendte - men nye kollegaer. Jeg glæder mig til ferie og sådan må det så være : )

3 kommentarer:

Toni sagde ...

Hvor var det dejligt, du fik lov til at låne William så længe; hans mor har ham jo til hverdag, og du fik måske lidt kompensation for de tåger, du beskriver, omkring Max' fødsel og tiden umiddelbart efter.

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Ja, det kan der være noget om. Jeg nød det også og vi skal se dem alle 3 på lørdag igen, så der å jeg låne lidt mere tror jeg.

Toni sagde ...

Det bliver skønt :-) En af vores venner har termin på lørdag, og vi regner med at skulle over (Odense) at se dem umiddelbart efter fødslen - hun går formentlig lidt over tid, så det kommer nok til at passe sammen med vores ferie. Glæder mig helt vildt til igen at holde sådan en lille bebs i armene...