14. juli 2008

En sygedag til Max

Det har været en dum nat, da Max vågnede tit og hostede helt vildt. Han var rigtig varm og i morges havde han 38,4. Så vi er blevet hjemme og nu ligger han ude i barnevognen og sover. Han vågnede kl. 5 og kunne ikke sove mere. Hans tis lugter slemt og han virker rigtig sløj. Det er ærgeligt, når det nu gik så fint i vuggestuen i fredags. Men vi ser hvordan det går senere på dagen. Måske er han klar i morgen, hvis feberen har lagt sig. Jeg døjer stadig med den samme forkølelse som for 14 dage siden, og det er også det Max gør tror jeg. Bedst som man tror at det er ovre, så blusser det op igen. Ud over det, så havde jeg ondt i maven i nat og det har jeg egentlig stadigvæk. Så Max og jeg skal vist bare lige slappe af og hygge. I morgen og onsdag skal jeg åbne, så der kan jeg heldigvis hente ham tidligt.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Nu er livet begyndt med barnets første sygedag, hvem tager hvornår, hvem kan hjælpe, for både mor og far har deadline på jobbet. Jeg husker selv den tid. Jeg lider med jer.

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Ja, heldigvis skal han derned i morgen igen, for feberen er væk. Men jo jeg kan lige forestille mig bøvlet hvis man får en der er syg hele tiden.

Madame sagde ...

God bedring til jer begge to, Rikke. Nu mindes jeg, hvordan det var at være mor til et lille barn - det kunne være virkelig hårdt.