15. juli 2008

Et ønske sendes ud....

Jeg kan huske for en del måneder side - før tænder - sov Max fra 19-05 0g fik en flaske og sov så igen i 2-3 timer. Sådan har det ikke været længe. Nu har vi lige fået hængt mørklægningsgardiner op i lavendel, desværre fik jeg bestilt for lidt stof, så jeg overvejer at lave en kreativ anordning vha. noget mere stof og nogle stjerner, sådan så det hænger helt til gulvet. men ellers fungerer det jo fint. Men det tog stadig 45 min. at få manden til at sove. Jeg ønsker mig, at skal være nemmere i fremtiden. At vi skal lægge ham derind i det dunkle værelse, synge lidt, læse og så må han gerne sove efter en halv time....max : )
Jeg tænker sådan af meget egoistiske grunde, for aftener er der hvor jeg lader op og dyrker mit selv, som jeg har et stort behov for. Preben og jeg nyder at lave noget sammen, men lige så ofte laver vi noget hver for sig herhjemme og det nyder jeg bare sådan. Jeg har brug for mine aftener til at være Rikke, når jeg har været mor og kone, pædagog og alt andet hele dagen. det er mit lille egoistiske ønske : )

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det bette puds, sover han måske lidt for meget gennem dagen?
Du har fuldstændig ret, det at putte skal ikke tage 45 min.
Håber i snart finder en rytme der passer jer alle.

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

I vuggestuen tror jeg, at de gerne vil have, at han kun sover en gang. Det har han alderen til siger de, men han sover kun en time og det er jo ikke helt nok. Nu vil jeg holder ham vågen selvom det er lidt synd, men han er indstalleret i en skråstol foran Kaj & Andrea og så kan han da lige slappe lidt af. Den der rytme er umulig så længe hans tænder raser og han hoster, det går mig faktisk lidt på og nu er jeg så også syg.

Anonym sagde ...

Jeg håber i finder en rytme, for det er opsliddende, når den skrider for meget. Jeg håber et par fridage til dig gør godt ved helbreddet. Vejret er jo ikke lige så super skønt til sommer sjov.